Despre noi

Dacă nu ai fost niciodată la un spectacol de improvizație, e bine să știi că este vorba de teatru spontan.

Improvisneyland face asta din 2008 și este cea mai longevivă trupă de improvizație  din România, formată exclusiv din actori profesioniști.

Dacă ai urmărit astfel de show-uri, înseamnă că ai făcut parte din reprezentație. Pentru că fiecare moment este creat pe loc, este unic și irepetabil, iar fiecare scenă pornește de la sugestiile publicului.

Trupa Improvisneyland a descoperit bucuria acestui joc al spontaneității, iar improvizația îi redescoperă pe actorii profesioniști, an de an, cu aceeași componență: Monica Anastase, Rozana Radu, Andreea Samson, Pavel Bârsan, Mădălin Mandin, Axel Moustache (fondator), Radu Ciobănașu, alături de care, din ianuarie 2018, li s-au alăturat alți 4 actori talentați: Andreea Mateiu, Beatrice Rubică, Doina Antohi şi Sergiu Costache.

De ce Improvisneyland? Pentru că dacă vii în public, ești atras într-un parc de distracții, sub promisiunea: Râzi inteligent. Caruselul de emoții te poartă prin trăirile omenești primare, de la tristețe sau furie, până la veselie și bucurie pură. Ca în viață.

Actorii pot fi văzuţi la Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis şi Teatrul Excelsior. În plus, susţin spectacole de improvizaţie, cursuri de dezvoltare personală prin tehnici de improvizaţie, participă la evenimente private şi campanii publicitare.

În prezent, Improvisneyland este coproducătorul Festivalului Național de Improvizație IMPRO, primul și singurul din România.

 

ECHIPA / TRAINERII / ACTORII

Ne căutăm Vocea!

Trupa Improvisneyland îşi caută Vocea! Râdem inteligent de aproape 10 ani. Suntem actori profesionişti şi vrem ca şi vocea noastră în lume (online şi offline) să fie una profesionistă. Căutăm o persoană pro-activă, care să iubească teatrul, spontaneitatea şi creativitatea.... Vezi mai mult →

Improvisneyland la Goteborg, în Suedia

4 fețe ale românilor, sau „4 shades of Romanians” participă anul acesta la festivalul de improvizație de la Goteborg, Suedia! Sunt Monica Anastase, Radu Ciobănașu și Axel Moustache, alături de pianistul și improvizatorul Vlad Pasencu. Împreună sunt un moldovean, un... Vezi mai mult →

Monica Anastase schimbă lumea

Colega noastră Monica Anastase a fost nominalizată și selectată în programul Young Leaders, creat de Aspen România. Alături de alți 23 de tineri care impactează diverse domenii, de la cel artistic, la cel de business și antreprenorial, va dezbate concepte... Vezi mai mult →