Pavel Bârsan

Actor în serialul „Atletico Textila” – PRO TV

Televiziune:Atletico Textila” (PRO TV), „Mondenii” (Prima TV), „Tanti Florica” (PRO TV), „Răzushow” (TVR 2), „Și milionarii plâng” (Antena 1), „Champania electorală” (Antena 1), „Improvizibilii” (TVR 2)

Teatru: „Steaua fără nume” de Mihai Sebastian – Teatrul de Comedie, „Vrăjitorul din Oz” – Teatrul Excelsior, „Gaițele” – Teatrul Metropolis, „Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus” – Godot  Cafe-Teatru.

Film: „Restul e tăcere” – regia Nae Caranfil, „Cealaltă Irina” – regia Andrei Gruzinschi

Pavel recunoaște că actoria este prioritatea lui în viață și că orice altceva l-ar caracteriza, până la urmă, aceasta este esența care îi curge prin vene.

A jucat și s-a jucat de când se știe, până când s-a trezit față în față cu acea ocazie decisivă, care se întâmplă o dată în viață: întâlnirea cu domnul Cătălin Naum, mentorul Teatrului Studențesc „Podul”.

Multiplele confirmări în lumea teatrului i-au deschis lui Pavel oportunități pe care nu le refuză și după care culege roadele și astăzi: 180 de spectacole la Teatrul de Stat din Constanța, Premiul pentru cel mai bun Actor la Gala Tânărului Actor „HOP”, în 2008, roluri în seriale TV, rol de prezentator al Festivalului de Muzică ușoară Mamaia…

Dacă l-ai văzut improvizând, cel mai probabil l-ai și auzit cântând, iar asta i se trage de la o pasiune mai veche. Ca sa o materializeze, a fost și solist vocal în trupa de rock/funk/blues „Ride On Band” și a făcut parte din spectacolul „Drum Up”.

Legături externe: