Monica Anastase

Fondator !MPRO

Film: „The Bill” (serial Marea Britanie/Australia), „Casting Popescu” (regia Gheorghe Preda)

Producător de teatru: „Indispensabilii” (Nottara, TNB), “Un Cuplu Ciudat” (Teatrul de Comedie), „Emigranții” (La Scena), „Cinci Rendez-vous-uri Mortale” (Clubul Țăranului Român), Domnișoara Iulia (Teatrul de Comedie).

Colaborări: Media Pro (Whistleblower),  Castel Film (Mirrors), ArCuB.

Monica este actriță, antreprenor cultural și interpret de limba engleză.

Este pasionată de educația continuă a adulților, în special în ceea ce privește inteligența emoțională, iar de curând a început să se implice și în proiecte sociale.

A participat la Chicago Improv Festival (2015), Tallinn Improv Festival (2015), Dublin Impro Fest (2017), IMPRO Amsterdam (2018), a tradus primele trei cărți de improvizație din România (“Impro” de Keith Johnstone, “Improvizat” de Mick Napier și “O cărticică haioasă despre improvizație” de Jill Bernard) și și-a propus să introducă improvizația ca opțional în școlile românești.

Cântă la vioară și la voce, călătorește cu mare plăcere, și i-ar plăcea să-și exerseze mai mult nou-învățata limbă spaniolă. Întrebată recent pe care invenție SF și-ar dori să o experimenteze în timpul vieții ei, Monica a răspuns: “călătoriile interstelare”.

Legături externe: