Tabere

Impro Sea

Tabără de improvizație și distracție la mare!
2-4 septembrie: Impro, Beach & Boardgames la mare în Stațiunea 2 Mai, aproape de Vama Veche ????
Tabăra are loc de vineri dimineața pana duminică la prânz și este organizată de Axel Moustache, actor la Teatrul Național București și membru fondator al Trupei Improvisneyland.
Programul este variat și conține ateliere de teatru de improvizație, timp la mare cu înot, jocuri de apă și jocuri de plajă și seri de boardgames.
Cost: 800 lei/persoană (conține cazare, mese și impro). La asta se adaugă transport, practic ne împărțim câte 3-4 pe o mașină și împărțim benzina/motorina și ce mai vrea fiecare să cheltuiască pe limonade, crănțăneli sau înghețate ????
Membrii Academiei de improvizație Improvisneyland (www.academiadeimprovizatie.ro) beneficiază de 10% reducere, ca Voucher pentru următoarele workshop-uri.
Mai multe despre Axel Moustache: www.axelmoustache.ro
Mai multe despre Trupa Improvisneyland: www.improvisneyland.ro
Cine dorește să participe este rugat să trimită un mesaj pe improvisneyland@gmail.com sau să sune la 0721.719.587. O voce prietenoasă vă va răspunde la toate întrebările și nu vă va lăsa până nu vă înscrieți!
Mai multe detalii gasiti pe pagina de facebook a evenimentului.

Impro Vacanta

Improvisneyland a inițiat prima tabără de improvizație din România. Ediția I a debutat în august 2015, într-un loc pregătit special de natură pentru artă, iar acum, fenomenul, unic în comunitatea de improvizatori, a devenit tradiție. În fiecare vară, timp de 5 zile, cursanții și trainerii intră într-un cadru de basm și creează propriile povești improvizate, antrenând creativitatea și imaginația, prin workshop-uri zilnice, de descoperire prin joacă. Mai multe detalii aici.