Tabere

Din 2015 Improvisneyland organizează tabere de teatru de improvizație. Acestea s-au bucurat de un mare succes, astfel că au devenit tradiție și au loc anual. Organizăm atât tabere pentru adulți, cât și tabere pentru copii.

Mai multe detalii despre fiecare tabără aveți mai jos iar înscrierile se fac prin formularele de la fiecare tabără în parte sau printr-un email la trupa@improvisneyland.ro sau improvisneyland@gmail.com.

Taberele pentru adulți

MountImprov 28-30 iulie 2023

Tabăra de improvizație și distracție la munte

Ateliere variate ce asigură distracția: improvizație, dans, pantomimă, pool și boardgames, într-un cadru superb la munte. Avem doi profesori și anume Axel Moustache, actor la Teatrul Național din București și membru fondator Improvisneyland și Andreea Moustache, actriță de musical și teatru non-verbal.

În cost sunt incluse cazarea, masa, piscina și toate atelierele din tabără. Nu e inclus transportul. Călăria, terenul de tenis sau tururile cu bicicletele electrice și atv-uri pot fi achiziționate la fața locului pentru un cost suplimentar.

ImproSea – 19-21 august 2023

Tabăra de improvizație și distracție la mare

Impro, Beach & Boardgames la mare în Stațiunea 2 Mai, aproape de Vama Veche!
Tabăra are loc de vineri dimineața până duminică la prânz și este organizată de Axel Moustache, actor la Teatrul Național București și membru fondator al Trupei Improvisneyland.
Programul este variat și conține ateliere de teatru de improvizație, timp la mare cu înot, jocuri de apă și jocuri de plajă și seri de boardgames. În cost sunt incluse cazarea, masa și atelierele de improvizație și voie bună. Nu e inclus transportul. Black Sea Summer Retreat!

ImproVacanța – 1-4 iunie 2023

Intensiv Impro Camp, la munte

ImproVacanța este prima tabără de improvizație din România și a debutat în august 2015. Tabăra s-a bucurat de un mare succes și a devenit rapid tradiție! În fiecare vară, timp de 5 zile, cursanții și trainerii intră într-un cadru de basm și creează propriile povești improvizate, antrenând creativitatea și imaginația, prin workshop-uri zilnice, de descoperire prin joacă.

Spre deosebire de celelalte tabere, ImproVacanța este axată pe pasionații de improvizație sau amatorii de workshop-uri intense. Astfel, workshop-urile au loc pe o durată mai mare de timp și sunt susținute de o varietate de traineri pe multiple teme de interes legate de teatru și improvizație. Ca în basmele românești, experiența impro a participanților la acest atelier va crește în 5 zile, cât a altora în 4 luni!

Detalii despre edițiile din anii trecuți, poți vedea: aici.

În taberele de improvizație sunt invitați atât improvizatori cu experiență, absolvenți ai cursurilor de dezvoltare personală Improvisneyland, sau nu, cât și amatori de arte interpretative, la prima întâlnire cu teatrul de improvizație. Pentru cei care vor o escapadă din rutină, din viața agitată de familie și vor să își regăsească un adevărat „eu” ca personaj principal, există această componentă a taberei. Iar pentru un plus de inspirație, sunt pregătite activități extra-workshops.

Te interesează cursuri de teatru de improvizație pentru adulți, copii sau copii&părinți, apasă: aici.

Taberele pentru copii Actori de mici

Tabără de teatru în limba română 19-23 iulie 2023

Tabără de teatru și improvizație la mare

Tabără de teatru în limba germană 31 iulie – 4 august 2023

Tabără de teatru și improvizație la munte

Te interesează cursuri de teatru de improvizație pentru adulți, copii sau copii&părinți, apasă: aici.