Premieră la IMPRO Amsterdam – What Makes You You?

Improvisneyland, una dintre cele mai longevive trupe de improvizație din România, participă în preajma zilei Unirii Principatelor Române, pe 23 ianuarie, la a 22-a ediție IMPRO Amsterdam – Festivalul internațional de improvizație – cu spectacolul „What makes you you”.

Este pentru prima dată când în acest festival cu tradiție sunt invitați și actori români, iar tematica spectacolului aleasă de ei este pur românească.

Pornind de la diferențele, dar mai ales asemănările dintre cetățenii provinciilor reunite în 1918, Improvisneyland a creat „What makes you you”. Este o colecție de scene compuse pe loc, pornind de la specificul oamenilor din Transilvania, Moldova, Basarabia și Muntenia și de la sugestii din partea publicului. De data aceasta, publicul străin va explora dincolo de simboluri precum Dracula sau Ceaușescu și va vedea mostre de identități românești, ilustrate de proiecții multimedia.

Distribuția: Monica Anastase, Rozana Radu, Pavel Bârsan, Radu Ciobănașu, Mădălin Mandin, Axel Moustache, membri Improvisneyland, alături de improvizatorul și pianistul Vlad Pasencu.

Formatul creat de Improvisneyland și a atras deja atenția improvizatorilor de peste hotare, când trupa a participat cu „What Makes You You” la Festivalului Internațional de Improvizație Improfest, din Göteborg, Suedia, în septembrie, 2016.

În plus, este pentru prima dată când actorii români le predau doritorilor tehnici de improvizație, la Amsterdam. Monica Anastase pune sub lupă emoțiile care se nasc în scene, iar Axel Moustache demontează și asamblează personaje, prin workshop-uri dedicate.

Citește mai multe despre spectacolele invitate, pe site-ul festivalului, aici.

What makes you you_impro-amsterdam

spectacole-impro-amsterdam