Beatrice Rubică

Actriță la Teatrul National București, Teatrul Elisabeta

Premii: Premiul pentru “Cea mai bună actriță în rol principal” la Indie Wise 2017, pentru rolul Dana din scurt-metrajul “Lacul”.

Teatru: ”Triunghiul conjugal” (adaptare dupa ”Proști sub clar de lună”, regia Victoria Friedmansky), „Don Quijote” (regia Dan Puric), „Eu nu contez” ( regia Costel Stoica), „Dimineața de după” ( regia Geo Visan ), „Curcubeul poveștilor” (regia Silviu Oltean).

Film: ”Moon Hotel Kabul” (regia Anca Damian), “The Nun” ( regia Corin Hardy), “Narcis și Fifi” (regia Serban Racoviteanu).

Televiziune: serialul „Lecții de viață”, videoclipuri, reclame.

Este absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” din București, Specializarea Actorie, la Clasa Prof. Florin Zamfirescu.

Încă de pe bancile școlii a convins cu talentul său actoricesc, în 2015 debutând la Sala Mare a Teatrului Național București într-un rol principal în “Înșir-te mărgărite” după Victor Eftimiu, în regia lui Dan Puric. Lista continuă cu multe alte roluri în piese de teatru, filme, seriale de televiziune, reclame și videoclipuri, iar din ianuarie 2018 adaugă listei și improvizația.

Legături externe: