Spectacole

Uită de replici precum „cine râde la urmă, râde mai bine” sau „ferește-te de râs, că râsul îngrașă”. La spectacolele de improvizație râzi pe bune și ești liber să râzi cât vrei. Actorii intră în scenă cu mintea liberă, fără nicio replică pregătită în avans, fără decoruri sau costume, deschiși 100% la sugestiile publicului și ale echipei pe scenă.

Click aici ca să vezi când și unde joacă Trupa Improvisneyland acum

Din 2008 de la fondarea trupei, Improvisneyland a inovat o serie de formate de spectacole. Fie că este vorba de clasicele spectacole IMPRO-SHOWS, cu jocuri extrem de interactive și foarte îndrăgite de fiecare dată de public, că vorbim de formate inovative și experimentale, de spectacole în limba română, engleză, germană sau franceză, spectacole pentru adulți sau copii, pentru evenimente private sau corporate și chiar comedii de teatru clasic, Improvisneyland a pus întotdeauna pe primul loc experiența de neuitat a spectatorului.

Improvisneyland a performat de-a lungul timpului în turnee și la nenumărate festivaluri internaționale. Actorii Improvisneyland au fost invitați la cel mai important festival de improvizație din lume, Chicago Improv Festival, cât și la nenumărate festivaluri din Europa, dintre care amintim IMPRO Amsterdam, TILT International Impro Festival (Estonia), Sofia International Festival, Impro Festival Berlin, Improv Fest Ireland sau FestCO – Festivalul Comediei Românești. Monica Anastase, cofondatoare Improvisneyland, a creat în București Festivalul Național de Improvizație IMPRO, primul, cel mai bun și singurul festival de improvizație din România. În anul 2022 Improvisneyland a cucerit trofeul Impro Battle, fiind oficial recunoscută ca cea mai bună trupă de improvizație din România.

Mai jos aveți descrierea întregului repertoriu Improvisneyland, oricare dintre spectacole putând fi comandat pentru evenimente private sau corporate iar pentru a vedea datele la care sunt programate spectacolele pentru public larg vă invităm la noi pe facebook! Așteptăm cu drag să râdem împreună!

SPECTACOLELE IMPROVISNEYLAND DIN ACEASTĂ STAGIUNE

ImproShow

ImproShow

100% improvizație, 100% interactiv, 100% comedie! Impro Show este cel mai vechi format al trupei Improvisneyland și este jucat cu succes de peste 10 ani. Actorii improvizează scene, cântece sau discursuri, integrând pe loc sugestiile din public.
Bumerang

Bumerang

Spre deosebire de clasicul IMPRO-SHOW, spectacolul Bumerang se apropie mai mult de formatul unui film improvizat. Povestea este întreruptă constant de calupuri publicitare comice, ce intrepătrund și influențează povestea, asemeni unui Bumerang.
EU, TU ȘI O ECLIPSĂ

EU, TU ȘI O ECLIPSĂ

În timpul unei cine 7 prieteni decid să participe la un joc inedit: toți trebuie să-și pună telefoanele mobile pe masă și să citească cu voce tare toate mesajele primite. O comedie de teatru clasic, despre secrete, prietenie și prejudecăți....
Solo Experience

Solo Experience

40 minute solo poetry cu Radu, 40 minute solo musical cu Pavel. Actorii vor interpreta singuri toate personajele din scenele solo, create ad-hoc după o discuție premergătoare cu publicul.

ALTE SPECTACOLE IMPROVISNEYLAND LA COMANDĂ

English Improv Comedy Show

English Improv Comedy Show

Our show is a classical short-form performance with no script and no costumes. The audience becomes the director by offering suggestions and the actors are creating unique characters in fun and effervescent theatrical scenes.
IMPRO 4 KIDS

IMPRO 4 KIDS

Una dintre puținele trupe de improvizație care susține atât cursuri, cât și spectacole pentru copii, Improvisneyland propune un format nou. Jocurile de improvizație sunt puse în scenă la propunerile celor mici, sunt adaptate vârstei lor și apelează la imaginație fără limite.
Scene din viața lui X

Scene din viața lui X

O nouă premieră în teatrul de improvizație din România: un spectacol unicat, conceput de Improvisneyland, în jurul poveștii de viață a unei personalități. Improvizatorii au un invitat special, iar printr-un interviu ad-hoc află detalii despre momente din viața sa.
What Makes You You

What Makes You You

If you’re an English speaker in Bucharest, you’re in luck! This is the only monthly English improv comedy show in the city. "What makes you you?” is an English language improvised theatre show exploring the various aspects that people consider to be fundamental to their identity.
Totul în doi

Totul în doi

Începem cu o serie de asocieri și povești personale declanșate de o sugestie venită de la spectatori – ce urmează după aceea este un salt în necunoscut, o aventură perpetuă!
M-am îndrăgostit pe net

M-am îndrăgostit pe net

Improvisneyland prezintă, pentru prima dată în România, un spectacol de improvizaţie bazat pe o aplicaţie de dating! 
Indispensabilii

Indispensabilii

Improvisneyland este singura trupă de teatru de improvizație, care a realizat integral și o piesă de teatru clasic. Comedia „Indispensabilii” , de Carl Sternheim , s-a jucat prima dată în 2013, iar de atunci, a fost invitată pe scenele Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, Teatrului Nottara și Teatrului Național București.
Asssscat

Asssscat

Neobișnuit, nemaiîntâlnit, nemai-improvizat - acesta este noul format de spectacol Improvisneyland la puterea N. „ASSCAT” pornește aparent de la nimic, dar duce publicul într-o călătorie fantastică printre scene, personaje și emoții, într-un carusel de idei!

GALERIE

VIDEO

Nu lăsa pe mâine cât poți râde azi

NOUTATI DIN SPECTACOLELE IMPROVISNEYLAND

Comedy Impro Cup – by Improvisneyland!

În fiecare duminică seara de la ora 19 se râde cu lacrimi la Comedy Impro Cup by Improvisneyland! Comedy Impro Cup by Improvisneyland este un mega-spectacol de improvizație, format din două părți, care te vor face să petreci o seară de... Vezi mai mult →

Spectacol aniversar 14 ANI Improvisneyland

Improvisneyland aniversează 14 ani de la înființare și promite un Mega-Show incendiar! Cunoscuți ca veteranii teatrului de improvizație, Improvisneyland este unul din pionierii teatrului de improvizație din România. Dacă nu ai fost la noi la spectacole, probabil te-ai întâlnit cu... Vezi mai mult →

Adio pandemie, bine ai venit VESELIE!

Reluăm spectacolele în sfârșit! Mai jos calendarul cu primele spectacole: Marți 1 iunie, ora 11:30 – Spectacol de improvizație pentru copii @Roaba de cultură Herăstrău Vineri 18 iunie, ora 18:30 – Spectacol de improvizație @Alexia Garden II – Militari Residence... Vezi mai mult →

Bumerang!

Creăm un spectacol sub ochii tăi! Povestea și spectacolul se nasc în timp real, pe scenă, pornind de la o sugestie dată de public. Și, ca să fie simplu pentru voi, dar provocator pentru actori, povestea este împărțită în câteva... Vezi mai mult →

KEEP CALM and PLAY ON!

Înainte de party-ul de sâmbătă seara, te așteptăm împreună cu gașca ta în Artist Cafe, la show-ul nostru de improvizație ca să-ți faci încălzirea pentru distracție. Râsul cu poftă este ingredientul principal pentru orice zi reușită, mai ales una de... Vezi mai mult →

Bumerang

Uneori porţi o discuţie interesantă despre teme mari cum ar fi relaţii, vise, neîmpliniri şi deodată… îţi sună telefonul, prietena ta de conversaţie s-a întâlnit cu o fostă colegă de serviciu, şi începe să plouă. Totuşi, ştii că vei reveni... Vezi mai mult →

Bumerang

Uneori porţi o discuţie interesantă despre teme mari cum ar fi relaţii, vise, neîmpliniri şi deodată… îţi sună telefonul, prietena ta de conversaţie s-a întâlnit cu o fostă colegă de serviciu, şi începe să plouă. Totuşi, ştii că vei reveni... Vezi mai mult →

Personajele prind viață – impro show

Vă invităm să vedeți cum personajele prind viață sub privirile și la indicațiile voastre! 🙂 Spectacolul va avea loc pe terasa restaurantului Spago și va fi susținut de una dintre grupele de cursanți ai Academia de Improvizatie Improvisneyland, formată din... Vezi mai mult →

Arhiva “SPECTACOLE”