Spectacole

Uită de replici precum „cine râde la urmă, râde mai bine” sau „ferește-te de râs, că râsul îngrașă”. La spectacolele de improvizație râzi pe bune și ești liber să râzi cât vrei. Actorii intră în scenă cu mintea liberă, fără nicio replică pregătită în avans, fără decoruri sau costume, deschiși 100% la sugestiile publicului și ale echipei pe scenă.

Din 2008, trupa Improvisneyland a inovat o serie de formate de spectacole. Fie că este vorba de clasicele spectacole IMPRO-SHOWS, cu jocuri extrem de interactive și foarte îndrăgite de fiecare dată de public, că vorbim de formate inovative și experimentale, de spectacole în limba română, engleză, germană sau franceză, spectacole pentru adulți sau copii, pentru evenimente private sau corporate și chiar comedii de teatru clasic, Improvisneyland a pus întotdeauna pe primul loc experiența de neuitat a spectatorului.

Improvisneyland a performat de-a lungul timpului în turnee și la nenumărate festivaluri internaționale. Actorii Improvisneyland au fost invitați la cel mai important festival de improvizație din lume, Chicago Improv Festival, cât și la nenumărate festivaluri din Europa, dintre care amintim IMPRO Amsterdam, TILT International Impro Festival (Estonia), Sofia International Festival, Impro Festival Berlin, Improv Fest Ireland sau FestCO – Festivalul Comediei Românești. Monica Anastase, cofondatoare Improvisneyland, a creat în București Festivalul Național de Improvizație IMPRO.

Mai jos aveți descrierea întregului repertoriu Improvisneyland, oricare dintre spectacole putând fi comandat pentru evenimente private sau corporate iar în calendar puteți vedea datele la care sunt programate spectacolele pentru public larg sau mereu updatate la noi pe facebook! Așteptăm cu drag să râdem împreună!

SPECTACOLELE IMPROVISNEYLAND DIN ACEASTĂ STAGIUNE

ImproShow

ImproShow

100% improvizație, 100% interactiv, 100% comedie! Impro Show este cel mai vechi format al trupei Improvisneyland și este jucat cu succes de peste 10 ani. Actorii improvizează scene, cântece sau discursuri, integrând pe loc sugestiile din public.
Bumerang

Bumerang

Spre deosebire de clasicul IMPRO-SHOW, spectacolul Bumerang se apropie mai mult de formatul unui film improvizat. Povestea este întreruptă constant de calupuri publicitare comice, ce intrepătrund și influențează povestea, asemeni unui Bumerang.
EU, TU ȘI O ECLIPSĂ

EU, TU ȘI O ECLIPSĂ

În timpul unei cine 7 prieteni decid să participe la un joc inedit: toți trebuie să-și pună telefoanele mobile pe masă și să citească cu voce tare toate mesajele primite. O comedie de teatru clasic, despre secrete, prietenie și prejudecăți....
Solo Experience

Solo Experience

40 minute solo poetry cu Radu, 40 minute solo musical cu Pavel. Actorii vor interpreta singuri toate personajele din scenele solo, create ad-hoc după o discuție premergătoare cu publicul.

ALTE SPECTACOLE IMPROVISNEYLAND LA COMANDĂ

English Improv Comedy Show

English Improv Comedy Show

Our show is a classical short-form performance with no script and no costumes. The audience becomes the director by offering suggestions and the actors are creating unique characters in fun and effervescent theatrical scenes.
IMPRO 4 KIDS

IMPRO 4 KIDS

Una dintre puținele trupe de improvizație care susține atât cursuri, cât și spectacole pentru copii, Improvisneyland propune un format nou. Jocurile de improvizație sunt puse în scenă la propunerile celor mici, sunt adaptate vârstei lor și apelează la imaginație fără limite.
Scene din viața lui X

Scene din viața lui X

O nouă premieră în teatrul de improvizație din România: un spectacol unicat, conceput de Improvisneyland, în jurul poveștii de viață a unei personalități. Improvizatorii au un invitat special, iar printr-un interviu ad-hoc află detalii despre momente din viața sa.
What Makes You You

What Makes You You

If you’re an English speaker in Bucharest, you’re in luck! This is the only monthly English improv comedy show in the city. "What makes you you?” is an English language improvised theatre show exploring the various aspects that people consider to be fundamental to their identity.
Totul în doi

Totul în doi

Începem cu o serie de asocieri și povești personale declanșate de o sugestie venită de la spectatori – ce urmează după aceea este un salt în necunoscut, o aventură perpetuă!
M-am îndrăgostit pe net

M-am îndrăgostit pe net

Improvisneyland prezintă, pentru prima dată în România, un spectacol de improvizaţie bazat pe o aplicaţie de dating! 
Indispensabilii

Indispensabilii

Improvisneyland este singura trupă de teatru de improvizație, care a realizat integral și o piesă de teatru clasic. Comedia „Indispensabilii” , de Carl Sternheim , s-a jucat prima dată în 2013, iar de atunci, a fost invitată pe scenele Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, Teatrului Nottara și Teatrului Național București.
Asssscat

Asssscat

Neobișnuit, nemaiîntâlnit, nemai-improvizat - acesta este noul format de spectacol Improvisneyland la puterea N. „ASSCAT” pornește aparent de la nimic, dar duce publicul într-o călătorie fantastică printre scene, personaje și emoții, într-un carusel de idei!

GALERIE

VIDEO

Nu lăsa pe mâine cât poți râde azi

NOUTATI DIN SPECTACOLELE IMPROVISNEYLAND

Adio pandemie, bine ai venit VESELIE!

Reluăm spectacolele în sfârșit! Mai jos calendarul cu primele spectacole: Marți 1 iunie, ora 11:30 – Spectacol de improvizație pentru copii @Roaba de cultură Herăstrău Vineri 18 iunie, ora 18:30 – Spectacol de improvizație @Alexia Garden II – Militari Residence... Vezi mai mult →

Bumerang!

Creăm un spectacol sub ochii tăi! Povestea și spectacolul se nasc în timp real, pe scenă, pornind de la o sugestie dată de public. Și, ca să fie simplu pentru voi, dar provocator pentru actori, povestea este împărțită în câteva... Vezi mai mult →

KEEP CALM and PLAY ON!

Înainte de party-ul de sâmbătă seara, te așteptăm împreună cu gașca ta în Artist Cafe, la show-ul nostru de improvizație ca să-ți faci încălzirea pentru distracție. Râsul cu poftă este ingredientul principal pentru orice zi reușită, mai ales una de... Vezi mai mult →

Bumerang

Uneori porţi o discuţie interesantă despre teme mari cum ar fi relaţii, vise, neîmpliniri şi deodată… îţi sună telefonul, prietena ta de conversaţie s-a întâlnit cu o fostă colegă de serviciu, şi începe să plouă. Totuşi, ştii că vei reveni... Vezi mai mult →

Bumerang

Uneori porţi o discuţie interesantă despre teme mari cum ar fi relaţii, vise, neîmpliniri şi deodată… îţi sună telefonul, prietena ta de conversaţie s-a întâlnit cu o fostă colegă de serviciu, şi începe să plouă. Totuşi, ştii că vei reveni... Vezi mai mult →

Personajele prind viață – impro show

Vă invităm să vedeți cum personajele prind viață sub privirile și la indicațiile voastre! 🙂 Spectacolul va avea loc pe terasa restaurantului Spago și va fi susținut de una dintre grupele de cursanți ai Academia de Improvizatie Improvisneyland, formată din... Vezi mai mult →

Lectie deschisa & Impro Show Improvisneyland

Marti, de la ora 19:30, cursantii Academiei de Improvizatie, modulul de initiere in improvizatie, va asteapta in mansarda Lente Dionisie Lupu 78, sa ii aplaudati intr-o lectie deschisa care marcheaza finalul de modul. Analitica Aura, Ravisanta Raluca, Fragila Flavia, Ludica... Vezi mai mult →

Arhiva “SPECTACOLE”