ImproVacanța

Improvisneyland a inițiat prima tabără de improvizație din România. Ediția I a debutat în august 2015, într-un loc pregătit special de natură pentru artă, iar acum, fenomenul, unic în comunitatea de improvizatori, a devenit tradiție.

Timp de 5 zile, cursanții și trainerii intră într-un cadru de basm și creează propriile povești improvizate, antrenând creativitatea și imaginația, prin workshop-uri zilnice, de descoperire prin joacă.

În ImproVacanța sunt invitați atât improvizatori cu experiență, absolvenți ai cursurilor de dezvoltare personală Improvisneyland, sau nu, cât și amatori de arte interpretative, la prima întâlnire cu teatrul de improvizație.

Pentru cei care vor o escapadă din rutină, din viața agitată de familie și vor să își regăsească un adevărat „eu” ca personaj principal, există această componentă a taberei.

Pentru un plus de inspirație, sunt pregătite activități extra-workshops.

 

Următoarea tabără ImproVacanța are loc între 28 iulie și 1 august 2021, la Vila Mama Jana – Bușteni.

Detalii despre program poți găsi aici:

https://fb.me/e/19WEFL11v

Vă invităm cu mic cu mare alături de noi! Dacă doriți să vă rezervați locul, sau dacă doriți să ne întrebați mai multe, scrieți-ne la adresa de mail improvacanta@gmail.com

Workshops

Acest atelier se adresează tuturor celor curioși(0 nivel de experiență necesar), care vor să își descopere și antreneze curajul, cei pasionați de arte interpretative care vor să lucreze cu actori profesioniști într-un cadru inedit.
În ImproVacanța 2020 sunt 10 locuri disponibile la atelierul de începători.
Ca in basmele romanesti, experienta impro a participantilor la acest atelier va creste in 5 zile, cat a altora in 4 luni!

Sunt bineveniti atât cursanți care au absolvit cursuri de improvizație, cât și cei cu experiența în trupe și pe scenă.
În ImproVacanța 2020 sunt 15 locuri disponibile la atelierul de Avansați.

  Înscrie-te

  Tip Curs*

  Nume*

  Email*

  Subiect

  Mesaj