ImproVacanța

Improvisneyland a inițiat prima tabără de improvizație din România. Ediția I a debutat în august 2015, într-un loc pregătit special de natură pentru artă, iar acum, fenomenul, unic în comunitatea de improvizatori, a devenit tradiție.

Timp de 5 zile, cursanții și trainerii intră într-un cadru de basm și creează propriile povești improvizate, antrenând creativitatea și imaginația, prin workshop-uri zilnice, de descoperire prin joacă.

În ImproVacanța sunt invitați atât improvizatori cu experiență, absolvenți ai cursurilor de dezvoltare personală Improvisneyland, sau nu, cât și amatori de arte interpretative, la prima întâlnire cu teatrul de improvizație.

Pentru cei care vor o escapadă din rutină, din viața agitată de familie și vor să își regăsească un adevărat „eu” ca personaj principal, există această componentă a taberei.

Pentru un plus de inspirație, sunt pregătite activități extra-workshops.

Următoarea tabără ImproVacanța are loc între 15 – 19 august 2018, la Potcoava Mountain Hideaway, chiar la poalele munților Leaota, în localitatea Runcu. Te poți înscrie și tu prin formularul de mai jos! Detalii despre program poți găsi aici: https://www.improvisneyland.ro/2019/07/10/improvacanta-2/?preview_id=2144&preview_nonce=2364bf90f9&_thumbnail_id=-1&preview=true

Workshops

Reconfirmând succesul primei ediții de Impro Cooking, fiecare participant va avea șansa să își pună amprenta pe un “signature dish” total improvizat, pe care apoi îl va împărtăși cu întreaga grupă de participanți.

De câte ori te-ai uitat la video-uri cu spectacole de impro în compania unor profesioniști? Alături de distracție, veți extrage și niște lecții practice.

Cerul înstelat ne va fi ghidul unei seri de astronomie în care, cu ajutorul unui telescop, vom putea descoperi câteva din misterele universului, care ne vor fi sursă de inspirație pentru scenele improvizate.

Aceasta este cea mai nouă activitate din ImproVacanța și este cu adevărat specială. Vom experimenta transmiterea unei intenții și a unei dorințe clare, eliminând limbajul verbal, adresându-ne unor interlocutori care sunt antrenați să accepte și să ducă mai departe.

Înscrie-te

Tip Curs*

Nume*

Email*

Subiect

Mesaj