Academia de Improvizație

Începe cu un „da” și vezi unde te duce. Așa poți reacționa la ideea de a participa la cursuri de improvizație pentru amatori. Este o joacă, pentru oricine, indiferent de ce talente ascunde, ce pregătire, statut social sau vârstă are. Dar este o joacă pentru dezvoltare personală.

Academia de Improvizație a fost creată în 2010 și este una dintre cele mai vechi și respectate școli de improvizație din România. Toți trainerii sunt actori profesioniști, cu experiență în teatru, film și improvizație, membri ai trupei Improvisneyland.

Numărăm peste 1000 de absolvenți ai Academiei iar multe din trupele de improvizație din prezent au fost elevii noștri. Astfel o parte dintre elevii noștri au creat în România trupe ca Urban Impro, All In, Marțienii sau Recul iar colega noastră Rozana Radu conduce cursurile de improvizație Impro Bubble peste hotare, în Bruxelles.

Toți absolvenții noștri au plecat cu o mai bună cunoaștere a propriei persoane și gestionarea emoțiilor, iar o parte dintre absolvenți și-au cunoscut la workshop-uri viitorii cei mai buni prieteni sau chiar jumătatea. Toate acestea, ne dau motivația de a continua ceea ce am început acum mai mult de 10 ani. Vă așteptăm și pe voi în comunitatea noastră!

Organizăm cursuri pentru adulți, cursuri pentru copii, cursuri pentru companii la cerere și tabăra de vară pentru adulți – Improvacanța.

Vezi când are loc următorul curs de improvizație pentru adulți: aici.

Vezi când are loc următorul curs de improvizație pentru copii: aici.

La cursuri experimentezi exerciții de improvizație, predate de actori profesioniști, cu experiență în training din 2010. Metodele sunt preluate de la părinții improvizației – Viola Spolin și Keith Johnstone, iar rezultatele se simt, se trăiesc, se descoperă de fiecare în parte.

Cursuri pentru Adulți

Cursuri pentru Adulți

Cursuri de improvizatie pentru adulti atat incepatori cat si avansati. Un instrument inedit de dezvoltare personala cu Improvisneyland! Inscrieri online!
Cursuri pentru copii

Cursuri pentru copii

Cursuri improvizatie copii 7 - 9 ani sau 10 - 14 ani. Cursuri de dezvoltare personala pentru copii prin improvizatie. Traineri cu experienta in lucrul cu copii.
ImproVacanța

ImproVacanța

Improvisneyland a inițiat prima tabără de improvizație din România într-un loc pregătit special de natură pentru artă, astfel fenomenul a devenit traditie.

  Înscrie-te

  Tip Curs*

  Nume*

  Email*

  Subiect

  Mesaj


  Când simți că totul e pustiu.... improvizează-te!

  NOUTATI DIN ACADEMIE

  Lecții deschise cu grupele de copii 🙂

  Vrei să îți înscrii copilul la cursurile de improvizație ce încep în toamnă? Nimic mai simplu! Aici poți vedea mai multe detalii iar pe trupa@improvisneyland.ro poți apoi să ne trimiți un email de înscriere cu numele copilului, limba workshop-ului, opțiunea... Vezi mai mult →

  Academia de Improvizație la IMPRO 8!

  Absolvenții Academiei de Improvizație au fost selectați să participe la Festivalul Național de Improvizație, ediția cu numărul 8 – The creative process, la secțiunea Debut! Sub denumirea Fresh Impro Academy, vă așteptăm vineri 23 octombrie de la ora 19 să-i... Vezi mai mult →

  Improvacanta 2020

  Show must go on! Ediția 6 a ImproVacanța este aici și își deschide porțile pentru tine! An de an, improvizatorii din Romania se reunesc în mijlocul naturii pentru a se descoperi pe ei înșiși, iar în cel de-al saselea an... Vezi mai mult →

  ImproVacanţa

  Nu e niciodată prea devreme să îţi planifici vacanţele. Iar noi îţi propunem ceva extrem de special şi care se va mula pe sufletul tău. Ediția 5 a ImproVacanța este aici și își deschide porțile pentru tine! An de an,... Vezi mai mult →

  Deprinde arta improvizației! Hai la curs!

  Radu Ciobanasu și Monica Anastase, doi dintre cei mai experimentați membrii ai trupei noastre, încep o nouă serie de cursuri de improvizație pentru amatori. Metodele sunt preluate de la părinții improvizației – Viola Spolin și Keith Johnstone, iar rezultatele exercițiilor... Vezi mai mult →

  Deprinde arta improvizației! Hai la curs!

  Radu Ciobanasu și Monica Anastase, doi dintre cei mai experimentați membrii ai trupei noastre, încep o nouă serie de cursuri de improvizație pentru amatori. Metodele sunt preluate de la părinții improvizației – Viola Spolin și Keith Johnstone, iar rezultatele exercițiilor... Vezi mai mult →

  Arhiva “ACADEMIA”