Asssscat

Neobișnuit, nemaiîntâlnit, nemai-improvizat – acesta este noul format de spectacol Improvisneyland la puterea N. „ASSCAT” pornește aparent de la nimic, dar duce publicul într-o călătorie fantastică printre scene, personaje și emoții, într-un carusel de idei!

Nu-i așa că de multe ori îți surprinzi mintea făcând asocieri, călătorind razna de la o amintire la alta? Improvizatorii vor face același lucru pe scenă, într-un „long form” surprinzător de la cap, la coadă.

Un improvizator ține un monolog pornit întotdeauna de la sugestiile publicului. Propriile amintiri și gânduri vor fi apoi preluate de actori și introduse în scene de improvizație libere și fără limite de curaj!

Cum te vei simți din public? Că vrei să intri în joc și să adaugi propriile idei!

Dar dacă te înfrânezi din a face exact asta, e bine să știi că numele ciudat de ASSCAT tocmai asta sugerează – faptul că totul este permis! Chiar și să inventezi cuvinte!

Mai mult decât atât, formatul acesta este creat de actorii de la Upright Citizens Brigade – una dintre cele mai celebre trupe de improvizație din lume, în care joacă și Amy Pohler și ocazional Tina Fey. ASSCAT a fost jucat și aplaudat pe tot mapamondul, iar gurile bune spun că este cel mai longeviv spectacol din istoria improvizației!