Spectacol aniversar 14 ANI Improvisneyland

Improvisneyland aniversează 14 ani de la înființare și promite un Mega-Show incendiar!
Cunoscuți ca veteranii teatrului de improvizație, Improvisneyland este unul din pionierii teatrului de improvizație din România. Dacă nu ai fost la noi la spectacole, probabil te-ai întâlnit cu noi la un training sau teambuilding al firmei sau poate la aniversarea sau nunta unui prieten, Improvisneyland aducând zâmbetul pe buze peste tot pe unde a pășit.
14
Dacă totuși, nu știi de unde să ne apuci, vă lăsăm mai jos câteva detalii despre noi:
  • Improvisneyland este formată din actori profesioniști de top, care joacă la cele mai importante teatre din România și în seriale de comedie cunoscute.
  • Improvisneyland este creatoarea Festivalului Național de Improvizație din România, primul, singurul și cel mai tare festival de improvizație autohton.
  • Improvisneyland predă beneficiile improvizației în cadrul Academiei de improvizație și are absolvenți recunoscuți în lumea improvizației, aceștia creând la rândul lor trupe, formate de impro și chiar spații culturale. Dacă Cupa Impro Battle, Maestro sau Recul iți spun ceva, să știi că și absolvenții noștri fac parte din echipele acestor proiecte.
  • Iar dacă încă mai eziți dacă să vii la acest spectacol unic, iți spunem atât: Improvisneyland este Campioana Impro Battle 2022, care recunoaște cea mai tare trupă de improvizație din România!
Improvisneyland face Comedy Impro Show în stare pură, cu audiență pentru întreaga familie, interactiv, spontan, fără limită de vârstă sau de râs!
Spectacolul Improvisneyland – 14 ani Anniversary Comedy Show are loc la Teatrul Național din București. Biletele s-au pus în pre-selling, iar prețul de Early Booking, valabil până la 1 iunie, este de 50 lei. Biletele se găsesc la Agenția de bilete TNB sau online: aici.
???????????? După spectacol, toată lumea este invitată în locația Goodstos, la un pahar de șampanie și petrecere!
Mai multe despre Trupa Improvisneyland, poți vedea pe improvisneyland.ro  sau pe pagina de facebook a trupei: facebook.com/improvisneyland