IMPRO 4 KIDS

Una dintre puținele trupe de improvizație care susține atât cursuri, cât și spectacole pentru copii, Improvisneyland propune un format nou. Jocurile de improvizație sunt puse în scenă la propunerile celor mici, sunt adaptate vârstei lor și apelează la imaginație fără limite.

Părinți și copii sunt invitați în zi de week-end să îi pună pe actori în situații unicat, uneori dificile, alteori în pielea unor personaje de poveste sau să se întoarcă în timp, pe când erau și ei copii.

Trupa alege pentru spectacol spații prietenoase cu întreaga familie, unde joaca și stilul de viață sănătos își găsesc locul. Spectatorii pot avea vârste între 5 și 95 de ani și pot participa oricând în scene!

Improvisneyland are experiență de cursuri adresate copiilor. Actorii au creat două module de curs pentru Micii IMPROfesioniști cu vârste între 7-9 ani și 10-14 ani, în cadrul Academiei de Improvizație și au susținut lecții deschise, în care actorii au fost chiar micii cursanți, curajoși și creativi. Vrei să afli mai multe despre cursuri? Intră aici.

spectacol de improvizatie pentru copii