Radu Ciobănașu

Actor, fondator Giumbușluc Party și ImproVacanța

Film: „Legiunea străină” (regia Mircea Daneliuc), „Marilena” (regia Mircea Daneliuc), „Vaca finlandeză” (regia Gheorghe Preda)

Televiziune: „Iubire ca în filme”, „Om bogat, om sărac”, „Inimă de țigan”, „Doctori de mame”, „Vine poliția”, „Meseriașii” (Media Pro), „Trăsniții” (Prima TV), „Gașca” (Kanal D)

Absolvent de actorie la Cluj, Radu este un om aparent liniștit, dar aprig în replici și acțiuni spontane. Este atras de tot ce vine din natură, iubește liniștea Bucovinei, curățenia oamenilor de la sate, dar și de zbuciumul și zarva copiilor gata să învețe improvizație.

A debutat în film în 2006, iar de când s-a stabilit în București, producătorii TV l-au găsit nimerit pentru o serie întreagă de seriale și comedii. A devenit colaborator al Teatrului Foarte Mic, în proiectul Shakespeare Company.ro, unde a jucat personajul Claudius din Hamlet de W. Shakespeare.

În continuare, susține training-uri de improvizație, alături de colegii din Improvisneyland, iar din ianuarie 2016, a dat startul cursurilor de dezvoltare personală pentru copii, marca Micii IMPROfestioniști.

Radu este directorul proiectului Giumbusluc Party – Evenimente pentru copii și inițiatorul primei tabere de improvizație din România – ImproVacanța.

Legături externe: