Improvacanta 2020

Show must go on!

Ediția 6 a ImproVacanța este aici și își deschide porțile pentru tine! An de an, improvizatorii din Romania se reunesc în mijlocul naturii pentru a se descoperi pe ei înșiși, iar în cel de-al saselea an pregătim o ediție specială!

Cand?
Tabara ImproVacanta 2020, editia cu numarul 6, va avea loc in perioada 22 -26 iulie, iar locul tau trebuie rezervat ACUM!

Unde?
Suntem fideli oamenilor adevarati si locurilor de poveste!!
Pentru al doilea an consecutiv, întâlnirea va avea loc in pasul Bran-Rucăr, la o altitudine de 1035 de metri, pe un platou cu vedere bilaterală spre Munții Piatra Craiului și Bucegi, având vecină doar natura.

Cu cine?
Pentru acest an, am pregatit o editie dedicata trupei Improvisneyland, o trupa formata din improvizatori profesionisti si care scrie istorie de 12 ani!!
In cele 5 zile de workshop-uri, experientele memorabile vor fi create de Beatrice Rubica (Teatrul National, Teatrul Elisabeta), Axel Moustache (initiatorul proiectului Improvisneyland, Teatrul National, actor de teatru si film, membru in compania “Dan Puric”), Pavel Barsan (castigator a doua titluri Maestro, cel mai bun improvizator muzical din Romania, Atletico Textila, Mangalita), Madalin Mandin (Teatrul National, Teatrul Sica Alexandrescu), Radu Ciobanasu (fondator ImproVacanta, creatorul cursurilor dedicate #MicilorImprofesionisti, Teatrul Excelsior)

Workshop-uri & Activități
În ImproVacanta vor avea loc două tipuri de workshop-uri:

1) “Aminteste-ti sa te joci” (0 nivel de experiență necesar): acestea se adresează tuturor celor curioși, care vor să își descopere și antreneze curajul, cei pasionați de arte interpretative care vor să lucreze cu actori profesioniști într-un cadru inedit.
În ImproVacanța 2020 sunt 10 locuri disponibile la atelierul de începători.
Ca in basmele romanesti, experienta impro a participantilor la acest atelier va creste in 5 zile, cat a altora in 4 luni!

2)”Avansați”, atât cursanți care au absolvit cursuri de improvizație, cât și cei cu experiența în trupe și pe scenă.
În ImproVacanța 2020 sunt 15 locuri disponibile la atelierul de Avansați.

Pentru Improvacanța exista un numar limitat de locuri, atât la categoria incepatori, cât și la categoria avansați, locuri care se vor ocupa pe principiul “primul venit, primul servit”. Înscrierea se face printr-un e-mail la adresa improvacanta@gmail.com, în care te rugăm să ne lași toate datele tale de contact.

Taxa de participare este de 1350 lei care se vor plăti in două transe (prima tranșă 675 lei, in maximum 30 zile de la data înscrierii, a doua tranșă 675 lei pana la data de 15 iunie. În această sumă sunt incluse:
– cazarea timp de 4 nopți în camere duble (twin sau matrimoniale) la Garden Resort.
– 3 mese pe zi, coffee breaks, racoritoare și snack-uri pe parcursul evenimentului;
– acces la toate workshop-urile și activitățile din tabără;
– goodies specifice taberei ImproVacanța.

Povestea merge mai departe, asa cum merita povestile bune, iar tu poti fi personaj principal aici!! Vino cu noi!