Inițiere în teatru de improvizație pentru copii

Cum poți să te asiguri că vârsta imaginației nu se oprește brusc și că ea îl va transforma pe copilul tău într-un adult încrezător în forțele proprii?
1. Oferindu-i moduri de a-și dezvolta abilitatea de a crea lumi noi.

2. Găsind contextul ideal în care tot ce face copilul tău să nu fie judecat de alții, descoperind activități în care greșeala nu există și totul este posibil.

În 2016, trupa #Improvisneyland, prin intermediul actorului Radu Ciobanasu, a fost prima care a lansat pe piață cursul de dezvoltare personală pentru copii prin intermediul improvizației.

Ce conține cursul?
– exerciții de vorbire pentru dezvoltarea abilităților necesare discursului în public (eliminarea tracului, rostire corectă etc.)
exerciții de dezvoltare a creativității prin metodele teatrului clasic;
– exerciții de eliminare a fricilor, inhibițiilor și de activare a spontaneității prin metodele teatrului de improvizație.

De ce să-ți înscrii copilul?
Pentru că sub îndrumarea actorilor profesioniști, copilul tău câștigă încredere în sine, își descoperă abilități creative, iar așa cum spun psihologii, dezvoltă trăsături de personalitate adaptive.

Cât durează și cine sunt trainerii?
Cursurile sunt coordonate de catre Andreea Mateiu și Radu Ciobanasu, iar fiecare sesiune durează o oră și jumătate, în week-end.
Durata totală a cursului este de 3 luni.

Unde?
Cursurile au loc în Lente, unde părinții se pot relaxa în timp ce copiii improvizează.

Când?
Următoarea serie a #MicilorIMPROfesioniști debutează cu modulul „Intro în Impro” astfel:
12 mai 2018, de la ora 12:00, “Intro în impro”, grupa de 7 – 9 ani;
12 mai 2018, de la ora 17:00, “Intro in impro”, grupa de 10 – 13 ani.

Cât costă?
200lei/lună

Cum se fac înscrieri și se pot cere detalii suplimentare?
Sunând la nr. 0740 243 852 (Radu) sau completând forumularul de pe site: http://www.improvisneyland.ro/academia-de-improvizatie/cursuri-de-improvizatie-pentru-copii/

Vă așteptăm cu drag! 🙂