Improvacanța 2022 vine cu noi suprize!

Improvacanța 2022 vine cu noi suprize!

Ne-am hotarat ca, în iunie 2022 sa ducem un grup de improvizatori în comuna Moieciu de Jos, astfel încât când trec oamenii cu recensământul să pară că este și în județul Brașov o scenă vibrantă de teatru de improvizație ???????? (stim ce vă întrebați – da. E ok sa facem glume pe seama oamenilor din Brașov fiindcă am primit aprobare de la patru cetățeni de acolo).
Planul este să ne strângem în Moieciu de Jos în perioada ???? 2-5 IUNIE și să ne cazam la ???? Drumul Carului Villa – pozitionata la 1050 m altitudine.
Pe timp de zi vom participa la workshop-uri de impro, iar pe timp de noapte… o să încercăm să dăm petreceri. Dar o să adormim mult mai devreme decat plănuiam fiindcă ne vom fi consumat toata energia peste zi – la workshopuri și prin natură.
Dacă va intrebati de unde avem noi informații atat de specifice despre ce urmează să se întâmple, este pentru că am mai făcut asta de multe ori. De 8 ani ne tot pregătim pentru acest eveniment! In tot acest interval de timp am invitat improvizatori pe timp de vara la munte, unde am organizat workshopuri cu cei mai buni traineri din Romania si din străinătate.
Dream team-ul de traineri din acest an e format din:
???? Doina Antohi
???? Vlad Pasencu
???? Pavel Bârsan
???? Radu Ciobănașu
???? Invitat special: surpriză!
În ton cu vremurile pe care le trăim, ediția ImproVacanta 2022 va avea tematica ”No fear” și vom explora împreună aceast subiect în cadrul atelierelor, de două tipuri:
1) “Aminteste-ti sa te joci” (0 nivel de experiență necesar): acest atelier se adresează tuturor celor curioși să își descopere și antreneze curajul. Este o ocazie pentru cei pasionați de arte interpretative să lucreze cu actori profesioniști pe un alt fel de scenă.
În ImproVacanța 2022 sunt 6 locuri disponibile la atelierul de începători.
Experienta în impro a participantilor la acest atelier va creste in 4 zile, cat a altora in 4 luni!
2) “Avansați”, atât cursanți care au absolvit cursuri de improvizație, cât și cei cu experiența în trupe și pe scenă.
În ImproVacanța 2020 sunt 8 locuri disponibile la atelierul de Avansați.
Pentru Improvacanța exista un numar limitat de locuri, atât la categoria Incepatori, cât și la categoria Avansați, locuri care se vor ocupa pe principiul “primul venit, primul servit”. Înscrierea se face printr-un e-mail la adresa improvacanta@gmail.com, în care te rugăm să ne lași toate datele tale de contact.
Taxa de participare este de 1599 lei, care se vor plăti in două transe (prima tranșă 799 lei, in maximum 15 zile de la data înscrierii, a doua tranșă 799 lei pana la data de 15 mai. În această sumă sunt incluse:
???? cazarea timp de 3 nopți în camere duble (twin sau matrimoniale) la Vila Drumul Carului .????????
???? 3 mese pe zi, coffee breaks, racoritoare și snack-uri pe parcursul evenimentului; ????????
???? acces la toate workshop-urile și activitățile din tabără; ????♟????????
???? goodies specifice taberei ImproVacanța.????
Vino cu noi pe drumul cel bun: Drumul Carului! Vino cu noi in #ImproVacanta2022 #Tabaradeteatrudeimprovizatie

Iar dacă totuși programul taberei nu se potrivește cu al tău, noi ținem cursuri de dezvoltare personală pe toată durata anului. Aruncă un ochi aici, să vezi când începem un nou curs ????????