Cursuri pentru companii

Cine a spus că nu poți să te joci și la birou? Imaginează-ți cum ar fi să-i dai replica unui coleg în fața căruia nu ai curaj să reacționezi, sau să îți schimbi statutul în anumite situații limită! Prin tehnici de improvizație capeți curaj, câștigi încredere în sine și devii mai creativ!

Cursurile de improvizație se pot aduce chiar în compania în care lucrezi și pot să arunce o lumină cu totul nouă asupra mediului de muncă.

Colegi tăi îți devin astfel coechipieri. Poți interacționa cu oameni din același departament, sau oameni cu specializări diferite, din aceeași companie. Ești într-o funcție de conducere și ai o echipă nouă? Prin jocurile de improvizație vă cunoașteți mai bine și învățați să construiți împreună, pe modelul colaborativ, nu competițional.

Venim noi la voi, seara, după terminarea programului sau ne întâlnim într-un spațiu neutru, după dorință și avem parte de fiecare dată de câte o sesiune de două de relaxare și distracție.

Câți colegi pot participa? Minimum 8 și maximum 14.

Cât costă? Cursul este de 500 de lei/lună pentru fiecare participant (4 sesiuni de câte două ore)

Durata cursului și tipul cursurilor? Pornim gradual, de la inițiere la avansați și specializări, în 4 module. Află mai multe: aici.

  Înscrie-te

  Tip Curs*

  Nume*

  Telefon*

  Email*

  Subiect

  Mesaj