Improvisneyland lanseaza ImproVacanta – editia 4!

ImproVacanta 2018 / S-au deschis inscrierile

Legenda spune ca in ultimii patru ani, un grup de oameni este zarit la poalele muntilor Leaota, intr-un loc ascuns de caldura verii si privirile suspiciosilor, un grup de oameni este liber si….. improvizeaza.

Nu oricine poate sa fie acolo, iar experienta este irepetabila. Te intrebi daca tu poti sa fii acolo? Raspunsul este DA….SI asta pentru ca faci parte din comunitatea Improvisneyland!

In fiecare an vrem sa iti multumim ca faci parte din comunitatea noastra si sa te invitam alaturi de noi intr-o calatorie unica ce se numeste simplu….. ImproVacanta!

Prima tabara de teatru de improvizatie din Romania isi deschide ACUM portile pentru al patrulea an si te invitam alaturi de noi intr-in loc special, la Potcoava Mountain Hideaway, in localitatea Runcu in perioada 15-19 august.

Am pregatit cinci zile de workshop-uri alaturi de traineri din lumea artei precum:

Vlad Pasencu, Monica Anastase, Dragos Muscalu, Ionut Caras si Radu Ciobanasu.

Workshop-uri & Activitati
In ImproVacanta vor avea loc doua tipuri de workshop-uri:

1)    Incepatori 
(0 nivel de experienta necesar): acestea se adreseaza tuturor celor curiosi, care vor sa isi descopere si antreneze curajul, cei pasionati de arte interpretative care vor sa lucreze cu actori profesionisti intr-un cadru inedit.

2)    Avansati, atat cursanti care au absolvit cursurabsolvit cursuri de improvizatie, cat si cei cu experienta in trupe.

*Workshop-urile se vor derula in paralel, fiecare participant va avea acces la 4 workshop-uri pe zi. Anumite activitati si workshop-uri vor fi comune ambelor nivele de experienta, participarea facandu-se astfel intr-un singur grup comun.

Asa cum v-am obisnuit in fiecare an, ImproVacanta aduce in scena o serie de activitati menite sa antreneze muschii imaginatiei, ai curajului, sa puna in lumina magia locului si sa ne conecteze cu prezentul. Activitatile sunt comune, ambelor nivele de experienta.

2)    ImproCooking: Reconfirmand succesul primelor editii de Impro Cooking, fiecare participant va contribui prin improvizatie si imaginative la crearea unei cine speciale, in jurul unui foc de tabara, inconjurati de munti si natura.

3)    Seara de filme: Vom urmari impreuna scene celebre, sketch-uri si interviuri cu improvizatori din toata lumea.

4)    Astronomie: Ca in fiecare an, vom avea tot timpul la dispozitie un telescop pentru a descoperi misterele universului, o sursa de inspiratie pentru scenele de improvizatie.

5) Invitati speciali: Veti avea sansa sa va intalniti cu artisti premiati international, care va vor impartasi povestile lor de succes si alaturi de care veti putea lucra in cadrul unor workshop-uri surpriza, in fiecare seara.

Cum pot participa?

Pentru Improvacanta exista un numar limitat de locuri, atat la categoria incepatori, cat si la categoria avansati, locuri care se vor ocupa pe principiul “primul venit, primul servit”. Inscrierea se face printr-un e-mail la adresa improvacanta@gmail.com, in care te rugam sa ne lasi toate datele tale de contact.

Taxa de participare este de 300 Euro care se vor plati in doua transe (prima transa 150 Euro, in maximum 7 zile de la data inscrierii, a doua transa 150 Euro pana la data de 15 iulie.  In aceasta suma sunt incluse:
–  cazarea timp de 4 nopti in camere duble (twin sau matrimoniala) la Potcoava Mountain Hideway (http://potcoava.ro/)
–  3 mese pe zi, coffee breaks, racoritoare si snack-uri pe parcursul evenimentului;
–  acces la toate  workshop-urile din tabara (4 workshop-uri / zi);
–  acces la toate activitatile extra (Cursul asistat de cai; ImproCooking, Seri de film; Astronomie);
– goodies specifice taberei ImproVacanta.

Transportul nu este inclus in taxa de participare, insa avem incredere ca ne vom grupa in masini, pentru un road-trip veritabil. Asadar, fiecare participant va fi invitat (daca doreste), sa gazduiasca in masina sa alti improvizatori. Va fi si un exercitiu grozav de get to know each other. 🙂

 

Legenda continua …. iar tu poti sa fii parte din ea. Alege sa petreci alaturi de noi o ImproVacanta magica!

Echipa ImproVacanta.