Port.ro

Şapte actori profesionişti care îşi folosesc spontaneitatea, sclipirea de moment şi imaginaţia pentru a oferi un spectacol 100% interactiv.

Sibiul.ro

După un turneu de succes în Marea Britanie, Improvisneyland a susținut luni seara primul spectacol de improvizație din Sibiu. Spectacolul de la Sibiu nu a fost unul regizat, dar a fost unul plin de amuzament, distracție și voie bună, alături de câțiva dintre cei mai talentați actori ai noii generații din România.

Ciao.ro

Improvisneyland: improvizaţie cu clasă! De departe, o trupă de improvizaţie remarcabilă la ale cărei spectacole voi reveni cu plăcere. Am plecat din True Club cu zâmbetul pe buze, atât eu cât şi prietenii mei fiind de acord în unanimitate: cele aproape două ore de râs sănătos ne smulseseră din goana cotidianului, a job-urilor, a dead-line-urilor.

Adriana Petre

Într-o perioadă aglomerată la birou acest curs a reprezentat două ore de destindere, relaxare și râs. Ba mai mult, am învățat să-i ascult pe cei din jur mai mult.

Raluca Popa

Sunt atât de multe lucruri pe care nu le știi despre tine și pe care nici nu ți-ai putea imagina vreodată că le poți descoperi. Improvizația iți va scoate multe din ele la iveală și vei rămâne total uimit.

Flavia Cioceanu

Am reușit să mă relaxez și să învăț lucruri despre mine. Mi-am dat seama că principiile de improvizație sunt valabile și în viața de zi cu zi și că atunci cand țin seama de ele sunt mai relaxată și mai binedispusă.

Flaviu Panait

Am învățat cum să interacționez cu lumea din jurul meu într-un mod natural, am primit o doză importantă de incredere și curaj, iar toate acestea au fost învățate într-o atmosferă foarte frumoasă și relaxantă.

Anca Amariei

Improvisneyland, o trupă de actori profesioniști pe care îi invidiez constructiv, pentru creativitatea și spontaneitatea lor. Au fost „proaspeți” și au avut prezență de spirit. Am plecat acasă cu euforia pe care ți-o dă râsul cu poftă!

Improvisneyland la evenimente corporate

Am apelat la Improvisneyland cu scopul de a avea suport specializat în ceea ce privește o serie de jocuri de rol menite să învățăm și să ne dezvoltăm. Am facut cunoștință cu o echipă de oameni pozitivi, autentici și energici, care s-au adaptat cerințelor noastre și specificului nostru. Dacă e vreun aspect care mi-a lăsat […]