Improvisneyland Râzi inteligent!

septembrie, 2019

22sep6:00 pm9:00 pmShow Improvizatie cu Trupa Improvisneyland6:00 pm - 9:00 pm strada de Mijloc 133

Mai multe informații

Detalii eveniment

Trupa Improvisneyland vine la Brasov!

Veti avea parte de un spectacol de comedie improvizata, sustinut de trupa Improvisneyland, una din cele mai longevive trupe de improvizatie din Romania.

Actorii trupei joaca la Teatrul National, Teatrul de Comedie, Godot-Teatru iar pe multi probabil ii cunoasteti de la Tv din seriale ca Mondenii, Atletico Textila, Umbre sau Liber ca pasarea cerului.

O ora si jumatate de ras va asteapta intr-un spectacol improvizat, interactiv, unde actorii va stau la dispozitie sa improvizeze pe cele mai nastrusnice idei venite de la voi. Spectacolul este un spectacol cu umor de calitate, cu audienta pentru prieteni si toata familia, fara limbaj trivial, sloganul trupei fiind “Razi inteligent cu Improvisneyland”.

Bilet: 35 lei.
Rezervarile se fac prin mesaj privat pe pagina Ora0 sau sms la 0720.527.381

Curiosii pot veni cu o ora mai devreme, sa vada o lectie deschisa de teatru de improvizatie, condusa de Axel Moustache. Intrarea la lectie deschisa este libera. Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/events/382700785674482/

Mai multe despre trupa Improvisneyland poți afla pe: www.improvisneyland.ro sau www.facebook.com/improvisneyland

Ora

(Duminică) 6:00 pm - 9:00 pm

Locul de desfășurare

Ora0

strada de Mijloc 133

Hai să vorbim!

Aici este un loc pentru idei cât mai provocatoare. Noi cu asta ne hrănim. Fie că vrei să organizezi un eveniment cu totul „altfel”, sau că ai nevoie de un atelier care să te molipsească de creativitate, ne poți întreba orice. Improvizația este despre posibilități infinite.

X