Improvisneyland Râzi inteligent!

octombrie, 2019

30oct8:00 pm10:00 pmMaestro - The Ultimate Improviser #58:00 pm - 10:00 pm 11 iunie nr. 50 București

Mai multe informații

Detalii eveniment

Intr-o lume in care sugestiile te pandesc la orice colt de strada, 9 improvizatori au decis sa aduca miercuri, pe 30 octombrie, de la ora 20.00, imaginatia lor, pe aceeasi scena din B52 The Club, intr-o competitie improvizata pentru a vedea cine este favoritul publicului, cine este cel mai aplaudat, cine este cel mai bun improvizator al serii, cine va pleca acasa cu titlul de Maestro?

In rolul principal: PUBLICUL, care va da sugestii pentru scene si va decide cine va merge mai departe, prin aplauzele si notele acordate.

Oare vor putea improvizatorii sa reziste presiunii? Oare vor face fata regizorii acestei provocari de a gestiona spectacolul? Nu veti putea afla decat daca veti face rezervare la 0721.193.369! Biletul la acest spectacol este 25 lei.

De la creatorii formatului de Teatru Sport – Impro Battle, aducem pe scena B52 The Club, un nou format competitiv, pe numele lui: Maestro – The Ultimate Improviser!

Improvizatorii care se vor lupta pentru titlul de Maestro sunt cei mai votati 9 improvizatori din cele 6 trupe care au participat la Impro Battle in luna octombrie: TBA
Regizorii: TBA

Facem apel la punctualitatea voastră și vă rugăm frumos să ajungeți cu 15-20 de minute mai devreme ca să putem începe la timp! Porțile B52 The Club se deschid la 19.30.

Mulțumim frumos! Vă așteptăm cu drag!

Maestro Impro™ is created (©) by Keith Johnstone (Keith Johnstone Workshops) registered in the U.S.A., Canada and other countries.
All Rights Reserved
Production rights are exclusively managed by International Theatresports™ Insititute (www.theatresports.com)

Ora

(Miercuri) 8:00 pm - 10:00 pm

Locul de desfășurare

B52

11 iunie nr. 50 București

Hai să vorbim!

Aici este un loc pentru idei cât mai provocatoare. Noi cu asta ne hrănim. Fie că vrei să organizezi un eveniment cu totul „altfel”, sau că ai nevoie de un atelier care să te molipsească de creativitate, ne poți întreba orice. Improvizația este despre posibilități infinite.

X