Improvisneyland Râzi inteligent!

iulie, 2019

24iul(iul 24)10:00 am28(iul 28)10:00 amImproVacanţa10:00 am - 10:00 am (28) Culoarul Rucăr - Bran Strada Principală, Moeciu De Jos, Brasov, Romania

Mai multe informații

Detalii eveniment

Ne-ați așteptat, ne-ați cerut….și am revenit!

Ediția 5 a ImproVacanța este aici și își deschide porțile pentru tine! An de an, improvizatorii se reunesc în mijlocul naturii pentru a se descoperi pe ei înșiși, iar în cel de-al cincilea an pregătim o ediție specială!

Ne-am mutat!
Anul acesta întâlnirea va avea loc pasul Bran-Rucăr, la peste 1000 de metri, pe un platou cu vedere bilaterală spre Munții Piatra Craiului și Bucegi, având vecină doar natura.

Când și unde?
Tăbara de teatru de improvizație își deschide ACUM porțile pentru al cincilea an și te invităm alături de noi într-in loc special, la Garden Resort în Pasul Rucăr-Bran în perioada 24-28 iulie.

Cu cine?
Am pregătit cinci zile de workshop-uri speciale și invitați speciali:
Dona Ursu, improvizatoare româncă stabilită la Bruxelles pe care o poți regăsi pe scene atât în Bruxelles, cât și prin lume; Doina Antohi, actriță, regizor și improvizator cu multe proiecte de succes; membrii trupei Improvisneyland, o trupă cu peste 10 ani de experiență care va pregăti un workshop special pentru cursanții ImproVacanța. Printre subiectele workshop-urilor se numără “Solo Improv” și “Atelier muzical”, două experiențe cu totul speciale și cu un grad accelerat de învățare.

Workshop-uri & Activități
În ImproVacanta vor avea loc două tipuri de workshop-uri:

1)Începători (0 nivel de experiență necesar): acestea se adresează tuturor celor curioși, care vor să își descopere și antreneze curajul, cei pasionați de arte interpretative care vor să lucreze cu actori profesioniști într-un cadru inedit.
În ImproVacanța 2019 sunt 10 locuri disponibile la atelierul de începători.

2)Avansați, atât cursanți care au absolvit cursuri de improvizație, cât și cei cu experiența în trupe și pe senă.
În ImproVacanța 2019 sunt 15 locuri disponibile la atelierul de avansați.

Pentru Improvacanța exista un numar limitat de locuri, atât la categoria începatori, cât și la categoria avansați, locuri care se vor ocupa pe principiul “primul venit, primul servit”. Înscrierea se face printr-un e-mail la adresa improvacanta@gmail.com, în care te rugăm să ne lași toate datele tale de contact.

Taxa de participare este de 1430 lei care se vor plăti in două transe (prima tranșă 715 lei, in maximum 30 zile de la data înscrierii, a doua tranșă 715 lei pana la data de 15 iunie. În această sumă sunt incluse:
– cazarea timp de 4 nopți în camere duble (twin sau matrimoniale) la Garden Resort.
– 3 mese pe zi, coffee breaks, racoritoare și snack-uri pe parcursul evenimentului;
– acces la toate workshop-urile și activitățile din tabără;
– goodies specifice taberei ImproVacanța.

Legenda continuă…. iar tu poți să fii parte din ea. Alege să petreci alături de noi o ImproVacanța magică!

Ora

24 (Miercuri) 10:00 am - 28 (Duminică) 10:00 am

Locul de desfășurare

Garden Resort

Culoarul Rucăr - Bran Strada Principală, Moeciu De Jos, Brasov, Romania

Hai să vorbim!

Aici este un loc pentru idei cât mai provocatoare. Noi cu asta ne hrănim. Fie că vrei să organizezi un eveniment cu totul „altfel”, sau că ai nevoie de un atelier care să te molipsească de creativitate, ne poți întreba orice. Improvizația este despre posibilități infinite.

X