Improvisneyland Râzi inteligent!

iulie, 2020

22iul(iul 22)9:00 am26(iul 26)9:00 amImprovacanta9:00 am - 9:00 am (26)

Mai multe informații

Detalii eveniment

Pentru acest an, am pregatit o editie dedicata trupei Improvisneyland, o trupa formata din improvizatori profesionisti si care scrie istorie de 12 ani!!
In cele 5 zile de workshop-uri la Garden Resort – Moeciu, experientele memorabile vor fi create de Beatrice Rubica (Teatrul National, Teatrul Elisabeta), Axel Moustache (initiatorul proiectului Improvisneyland, Teatrul National, actor de teatru si film, membru in compania “Dan Puric”), Pavel Barsan (castigator a doua titluri Maestro, cel mai bun improvizator muzical din Romania, Atletico Textila, Mangalita), Madalin Mandin (Teatrul National, Teatrul Sica Alexandrescu), Radu Ciobanasu (fondator ImproVacanta, creatorul cursurilor dedicate #MicilorImprofesionisti, Teatrul Excelsior)

Workshop-uri & Activități
În ImproVacanta vor avea loc două tipuri de workshop-uri:

1) “Aminteste-ti sa te joci” (0 nivel de experiență necesar): acestea se adresează tuturor celor curioși, care vor să își descopere și antreneze curajul, cei pasionați de arte interpretative care vor să lucreze cu actori profesioniști într-un cadru inedit.
În ImproVacanța 2020 sunt 10 locuri disponibile la atelierul de începători.
Ca in basmele romanesti, experienta impro a participantilor la acest atelier va creste in 5 zile, cat a altora in 4 luni!

2) “Avansați”, atât cursanți care au absolvit cursuri de improvizație, cât și cei cu experiența în trupe și pe scenă.
În ImproVacanța 2020 sunt 15 locuri disponibile la atelierul de Avansați.

Ora

22 (Miercuri) 9:00 am - 26 (Duminică) 9:00 am

Hai să vorbim!

Aici este un loc pentru idei cât mai provocatoare. Noi cu asta ne hrănim. Fie că vrei să organizezi un eveniment cu totul „altfel”, sau că ai nevoie de un atelier care să te molipsească de creativitate, ne poți întreba orice. Improvizația este despre posibilități infinite.

X