Improvisneyland Râzi inteligent!

septembrie, 2019

25sep9:00 pm11:00 pmBumerang la Sofia!9:00 pm - 11:00 pm

Mai multe informații

Detalii eveniment

Trupa Improvisneyland a fost selecatată să participe în cadrul Festivalului Internațional de Improvizație găzduit de vecinii noștri bulgari. Prin urmare, pe 25 septembrie, mergem la Sofia. Te așteptăm cu drag dacă se întâmplă să fii în zonă. Mai multe info aici : https://www.shizi.bg/soimprovfest?fbclid=IwAR2GwGBHURYVOgYlerdO7jcSJAC8uzJDwbFWmuov03Ha3R6J7qyFQzhGNgY&lightbox=dataItem-jx34dxnv

Uneori porţi o discuţie interesantă despre teme mari cum ar fi relaţii, vise, neîmpliniri şi deodată… îţi sună telefonul, prietena ta de conversaţie s-a întâlnit cu o fostă colegă de serviciu, şi începe să plouă. Totuşi, ştii că vei reveni la acea discuţie, pentru că subiectul era prea interesant.Aşa este si Bumerang, un spectacol improvizat, de formă lungă, ce împleteşte o poveste principală cu serii de scene scurte, tangente la ea. Din când în când, câte un personaj creat în aceste flashuri de spontaneitate îşi găseşte locul în lumea centrală a spectacolului şi duce povestea mai departe.

Coordonat de: Monica Anastase şi creat de echipa Improvisneyland

Ora

(Miercuri) 9:00 pm - 11:00 pm

Hai să vorbim!

Aici este un loc pentru idei cât mai provocatoare. Noi cu asta ne hrănim. Fie că vrei să organizezi un eveniment cu totul „altfel”, sau că ai nevoie de un atelier care să te molipsească de creativitate, ne poți întreba orice. Improvizația este despre posibilități infinite.

X