Improvisneyland Râzi inteligent!

martie, 2019

30mar8:00 pm9:00 pmBumerang8:00 pm - 9:00 pm str. Comăniţa 9

Mai multe informații

Detalii eveniment

Când? Sâmbătă, 30 Martie, ora 20
Unde? Improteca, str. Comăniţa 9, la mansardă
Cât? 25 lei. Pentru studenţi şi improvizatori biletul este 15 lei
Rezervări: sms/ telefon 0723 336 528

Uneori porţi o discuţie interesantă despre teme mari cum ar fi relaţii, vise, neîmpliniri şi deodată… îţi sună telefonul, prietena ta de conversaţie s-a întâlnit cu o fostă colegă de serviciu, şi începe să plouă. Totuşi, ştii că vei reveni la acea discuţie, pentru că subiectul era prea interesant.

Aşa este si Bumerang, un spectacol improvizat, de formă lungă, ce împleteşte o poveste principală cu serii de scene scurte, tangente la ea. Din când în când, câte un personaj creat în aceste flashuri de spontaneitate îşi găseşte locul în lumea centrală a spectacolului şi duce povestea mai departe.

Coordonat de: Monica Anastase şi creat de echipa Improvisneyland

Ca să putem începe la 20, te rugăm să ajungi cu 15 minute mai devreme. De asemenea, dacă se întâmplă să nu mai poţi ajunge, anunţă-ne din timp. Mulţumim frumos!

Ora

(Sâmbătă) 8:00 pm - 9:00 pm

Locul de desfășurare

Improteca

str. Comăniţa 9

Hai să vorbim!

Aici este un loc pentru idei cât mai provocatoare. Noi cu asta ne hrănim. Fie că vrei să organizezi un eveniment cu totul „altfel”, sau că ai nevoie de un atelier care să te molipsească de creativitate, ne poți întreba orice. Improvizația este despre posibilități infinite.

X