Evenimente private

Când ai o petrecere importantă pentru tine, e momentul să te simți ca un invitat principal și să-i lași pe alții să se ocupe de buna dispoziție. Un spectacol de improvizație este un punct de pornire al unui trenuleț plin de pasageri – emoții, personaje, povești inspirate de public, scene cu replici spumoase, sau răsturnări de situație. Destinația? Râs inteligent pentru toată familia, toți colegii de la birou și toți prietenii din copilărie.

Tipuri de evenimente

Da, nunta ta poate fi cea mai tare petrecere la care ai participat. Poate fi un eveniment în toată regula, cu momente speciale, artiști invitați, sau dansuri sincron. Pentru restul nu putem garanta. Însă, dacă vrei un show de improvizație dinamic și interactiv, la care poți participa chiar tu, sau îți poți invita familia să devină voluntari, în scene, actorii profesioniști vor crea cu siguranță momente unicat.

Cine a spus că Ursitoarele trebuie să fie neapărat zâne? O trupă de actori profesioniști poate realiza jocuri tematice, ingenios inspirate din viața familiei tale! Improvisneyland are și un format original: scene din viața…bebelușului. Vei vedea cum va arăta viața copilului tău, ipotetic, în momente cheie – viața la grădiniță, primul sărut sau alegerea facultății. Ești curios?

Orice sărbătoare merită aplauze și râsete inteligente! Dacă împlinești ani buni de la căsătorie, celebrezi terminarea facultății sau rememorezi primul salariu, improvizația destinde atmosfera și creează amintiri noi. Picanterii din viața reală se pot strecura prin scene, iar spectacolul va fi unul personalizat.

Necesar tehnic

Formula ideala de spectacol este de ce putin 4 actori alături de un muzician, care creează momente muzicale unice și antrenante, la clapă, beat-box sau chitară electrică.

Este important ca spectacolul să nu se suprapună peste alte activități. (de ex: catering, tombole etc.)

Vizibilitate bună şi proximitate de scenă a spectatorilor pentru interactivitate optimă.

Mixer cu 4-8 intrări, minim 1 RCA/Jack, amplificator şi boxe, 2-5 microfoane wireless / head-sets pentru improvizatori, minim 1 stativ microfon.

* Contra cost, putem asigura toate echipamentele necesare de sunet şi lumini

2-3 reflectoare de 500/1000 W cu lumină albă/galbenă.

* Contra cost, putem asigura toate echipamentele necesare de sunet şi lumini

Galerie foto

  Angajează-ne

  Tip Eveniment*

  Nume*

  Telefon*

  Email*

  Subiect

  Mesaj