Despre noi – Test 1

Dacă nu ai fost niciodată la un spectacol de improvizație, e bine să știi că este vorba de teatru spontan.

Improvisneyland face asta din 2008 și este cea mai longevivă trupă de improvizație în aceeași formulă, din România, formată exclusiv din actori profesioniști.

Dacă ai urmărit astfel de show-uri, înseamnă că ai făcut parte din reprezentație. Pentru că fiecare moment este creat pe loc, este unic și irepetabil, iar fiecare scenă pornește de la sugestiile publicului.

Trupa Improvisneyland a descoperit bucuria acestui joc al spontaneității, iar improvizația îi redescoperă pe actorii profesioniști, an de an, cu aceeași componență: Monica Anastase, Rozana Radu, Andreea Samson, Pavel Bârsan, Mădălin Mandin, Axel Moustache (fondator) şi Radu Ciobănaşu.

De ce Improvisneyland? Pentru că dacă vii în public, ești atras într-un parc de distracții, sub promisiunea: Râzi inteligent. Caruselul de emoții te poartă prin trăirile omenești primare, de la tristețe sau furie, până la veselie și bucurie pură. Ca în viață.

Actorii pot fi văzuţi la Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis şi Teatrul Excelsior. În plus, susţin spectacole de improvizaţie, cursuri de dezvoltare personală prin tehnici de improvizaţie, participă la evenimente private şi campanii publicitare.

În prezent, Improvisneyland este coproducătorul Festivalului Național de Improvizație IMPRO, primul și singurul din România.