VARA SE NUMĂRĂ PETRECERILE!

Dacă toamna se numără bobocii, vara putem spune că se numără petrecerile. 🙂 Sigur fiecare dintre voi are deja o listă generoasă pe care o updatează continuu până la revenirea zilelor friguroase.

Când spunem petreceri ne referim la toate evenimentele la care oamenii se reunesc să râdă, să bea și să mănânce ceea ce le place, să fie focusați doar pe starea lor de bine și să plece acasă cu amintiri frumoase în minte.

Ei bine, un spectacol de improvizație este ingredientul special ce oferă un twist amuzant, personalizat și creativ oricărui tip de eveniment: lansare de produs, team building, training, aniversare, nuntă, botez, summer party, etc.

Indiferent de motivul petrecerii, actorii nostri profesioniști vor improviza un show autentic, unic și distractiv ce va purta invitații într-un carusel de emoții, personaje, povești create spontan cu replici intrigante și răsturnări de situație – toate având ca rezultat râsul inteligent pentru toți cei prezenți.

Te invităm să ne inviți 🙂 la party-ul tău, iar toată dinamica și buna dispoziție a grupului va fi pe în grija noastră, în timp ce tu te distrezi alături de noi.

Rezervări și detalii: trupa@improvisneyland.ro

Necesar tehnic:

Formula ideala de spectacol este de ce putin 4 actori alături de un muzician, care creează momente muzicale unice și antrenante, la clapă, beat-box sau chitară electrică.

Este important ca spectacolul să nu se suprapună peste alte activități. (de ex: catering, tombole etc.)

Spațiu: vizibilitate bună şi proximitate de scenă a spectatorilor pentru interactivitate optimă.

Sonorizare: mixer cu 4-8 intrări, minim 1 RCA/Jack, amplificator şi boxe, 2-5 microfoane wireless / head-sets pentru improvizatori, minim 1 stativ microfon.

Lumini: 2-3 reflectoare de 500/1000 W cu lumină albă/galbenă.

* Contra cost, putem asigura toate echipamentele necesare de sunet şi lumini