Râzi inteligent cu Improvisneyland @Club Live Câmpina

Improvizaţia reprezintă teatrul creat pe loc, pornind de la elementul personal oferit de public. Nu există decor, regie, scenariu, ci doar inputul personal al celui care o vede creată pentru prima şi ultima oară sub ochii săi şi a celui care o creeează. De altfel, improvizaţia este o formă de artă perfect adaptată publicului tânăr şi s-a dezvoltat cu precădere în Bucureşti, dar există curiozitate și din partea orașelor mai mici, precum Câmpina.

#Improvisneyland face asta din 2008 și este cea mai longevivă trupă de improvizație, din România, formată exclusiv din 13 actori profesioniști.

De ce să vii la show-ul Improvisneyland? Pentru că dacă vii în public, ești atras într-un parc de distracții, sub promisiunea: Râzi inteligent. Caruselul de emoții te poartă prin trăirile omenești primare, de la tristețe sau furie, până la veselie și bucurie pură. Ca în viață. 🙂

Distributia spectacolului Improvisneyland de la ora 19:30 este formata din Doina Antohi, Pavel Barsan, Madalin Mandin, Radu Ciobanasu & Marian Hancu la pian.

În plus, în deschidere va performa intr-o “Lectie deschisa” grupa de #MiciIMPROfesioniștiCampina – copii care au incheiat cursul de “Intro în improvizație”. Timp de 3 luni micii improvizatori, sub îndrumarea actorului Radu Ciobanasu, au deprins din tainele acestei arte și acum ating punctul culminant, jucand pe scenă, în fața unui public generos. 🙂

Vă așteptăm cu drag, să râdem împreună! 🙂
Cost bilet: 10 lei
Rezervări: 0722 347 852