Despre senzațiile de a fi absolvent al Academiei de improvizație Improvisneyland

Vineri, 14 martie 2018, în Artist Café, a avut loc reprezentația grupei noastre de cursanți, formată din Aurelia, Adrian, Alex, Diana, Monica și Raluca. Aceștia au avut ocazia de a prezenta în fața unui public larg o piesă de tip long-form, cu formatul numit monoscenă,  ca ultimă etapă în călătoria lor de învățăcei ai Academiei de Improvizație Improvisneyland.

Pe parcursul celor 3 module, desfășurate după o structură bine pusă la punct, fiecare dintre ei a învățat şi a exersat diferite tehnici care transformă în primul rând relația cu sinele, dar totodată, și cu cei din jur.

Sunt mult mai conștienți de momentul prezent, mai atenți la cei de lângă ei, își folosesc cu încredere fiecare parte a corpului pentru a se exprima liber și și-au învins o teamă care ne urmărește pe toți – aceea de penibil.

Aurelia, Adrian, Alex, Diana, Monica și Raluca vin din medii variate: unii sunt corporatiști, alții cadre didactice, alții IT-iști. Însă, cuvintele cheie menționate la unison, la finalul experienței în academiei, sunt: dezvoltare personală, evoluție, spirit de echipă, liniște și încredere în manifestarea propriei personalități.

Startul următoarei serii: 16 şi 17 aprilie 2018

Modulul 1: 8 săptămâni; o data pe săptămână, la alegere lunea sau marţea

Locul: Lente Dionisie Lupu, str. Dionisie Lupu nr. 78

Interval orar: 19.30 – 21.30

Preț: 250 RON / lună

Înscrieri: trupa@improvisneyland.ro