ImproVacanța 3 se anunță în natură! E natural, nu?

Prima tabără de teatru de improvizație împlinește anul acesta trei ani, un trei care aduce după sine, ca în orice basm autentic, elemente magice!

Primul element magic este chiar noul loc de desfășurare, Potcoava Mountain Hideaway, chiar la poalele munților Leaota, în localitatea Runcu. Improvizația intră mai mult în natură anul acesta, între 16 și 20 august.

Am pregătit cinci zile de workshop-uri alături de traineri din lumea artei precum: Axel Moustache, Mădălin Mandin, Pavel Bârsan, Radu Ciobănașu, Vlad Pasencu, Andreea Samson, cât și traineri și facilitatori de soft skills precum: Mădălina Vîntu și Ionuț Popescu.

Improvacanta
Workshop-uri & Activități
În ImproVacanța vor avea loc două tipuri de workshop-uri:
1)    Începători (0 nivel de experiență necesar): acestea se adresează tuturor celor curioși, care vor să își descopere și antreneze curajul, cei pasionați de arte interpretative care vor să lucreze cu actori profesioniști într-un cadru inedit.

2)    Avansați, atât cursanți care au absolvit cursuri de improvizație, cât și cei cu experiență în trupe.
*Workshop-urile se vor derula în paralel, fiecare participant va avea acces la 4 workshop-uri pe zi. Anumite activităși și workshop-uri vor fi comune ambelor nivele de experiență, participarea făcându-se astfel într-un singur grup comun.

ImproVacanța aduce în scenă o serie de activități menite să antreneze mușchii imaginației, ai curajului, să pună în lumină magia locului și să ne conecteze cu prezentul. Activitățile sunt comune ambelor nivele de experiență.

 1)    Intenție și autocunoaștere (curs asistat de cai), cea mai nouă activitate din ImproVacanța: în scenele de improvizație, ne manifestăm ideile și dorințele noastre prin canale de comunicare verbale și nonverbale. Vom experimenta transmiterea unei intenții și a unei dorințe clare, eliminând limbajul verbal, adresându-ne unor interlocutori care sunt antrenați să accepte și să ducă mai departe.
Grace – orice activitate în care sunt implicați caii este în mod intrinsec o activitate de echipă. Cu cât ești mai atent/a la ce și cum face calul cu atât mai multe veți putea realiza împreună.
Will – odată începută o activitate, o cerere de răspuns, odată începută orice acțiune, du-o până capăt, chiar daca la jumătatea ei ți-a venit altă idee. Este responsabilitatea ta să transmiți informații clare, concise, la subiect și nu este responsabilitatea calului să îți accepte ezitările, schimbările bruște,

 2)    ImproCooking: Reconfirmând succesul primelor ediții de Impro Cooking, fiecare participant va contribui prin improvizație și imaginație la crearea unei cine speciale, în jurul unui foc de tabără, înconjurați de munți și natură.

3)    Seara de filme: Vom urmări împreună scene celebre, sketch-uri și interviuri cu improvizatori din toată lumea.

4)    Astronomie: Ca în fiecare an, vom avea tot timpul la dispoziție un telescop pentru a descoperi misterele universului, o sursă de inspirație pentru scenele de improvizație.

5) Invitați speciali: Veți avea șansa să vă întâlniți cu artiști premiați internațional, care vă vor împărtăși poveștile lor de succes și alături de care veți putea lucra în cadrul unor workshop-uri surpriză, în fiecare seară.

Cum pot participa?
Pentru ImproVacanța există un număr limitat de locuri, atât la categoria începători, cât și la categoria avansați, locuri care se vor ocupa pe principiul “primul venit, primul servit”. Înscrierea se face printr-un e-mail la adresa improvacanta@gmail.com, în care te rugăm să ne lași toate datele tale de contact.

Taxa de participare este de 280 Euro care se vor plăti în două tranșe (prima tranșa 150 Euro, în maximum 7 zile de la data înscrierii, a doua tranșă 130 Euro până la data de 14 iulie). În această sumă sunt incluse:
–  cazarea timp de 4 nopți în camere duble (twin sau matrimonială) la Potcoava Mountain Hideway (http://potcoava.ro/)
–  3 mese pe zi, coffee breaks, răcoritoare și snack-uri pe parcursul evenimentului;
–  acces la toate  workshop-urile din tabără (4 workshop-uri / zi);
–  acces la toate activitățile extra (Cursul asistat de cai; ImproCooking, Seri de film; Astronomie);
– goodies specifice taberei ImproVacanța.

Transportul nu este inclus în taxa de participare, însă avem încredere că ne vom grupa în mașini, pentru un road-trip veritabil. Așadar, fiecare participant va fi invitat (dacă dorește), să găzduiască în mașina sa alți improvizatori. Va fi și un exercitiu grozav de get to know each other. 🙂

La fel ca în fiecare an, îți dorim să fii inspirat și să alegi să petreci alături de noi o ImproVacanță magică!