Comedie improvizată la FestCo 2017!

Improvisneyland participă la Festivalul Comediei Românești, ediția 15, cu două noi formate de spectacole, vesele și curajoase.

Marți, 30 mai, ora, de la ora 20.00, pe strada Franceză vezi „Dă-o în pisici” cu Monica Anastase, Andreea Samson, Radu Ciobănașu, Mădălin Mandin și Axel Moustache.

Vineri, 2 iunie, tot de la ora 20.00, îi găsești la foișor, în Parcul Al. I. Cuza pe Monica Anastase, Pavel Bârsan, Mădălin Mandin, Axel Moustache, alături de Vlad Pasencu, în spectacolul „Ne-am unit”.

Ambele spectacole sunt cu intrare liberă!

Îți sună a ceva nou? Așa și este!

Cele două formate sunt proaspăt coapte în laboratoarele Improvisneyland, pe bază de râs inteligent.

„Dă-o în pisici” este bazat pe formatul ASSSSCAT, creat de actorii de la Upright Citizens Brigade – una dintre cele mai celebre trupe de improvizație din lume, în care joacă și Amy Pohler și ocazional Tina Fey.

Spectacolul este despre povești care pornesc aparent din nimic, dar care o iau razna, pe căi nebănuite ale imaginației. Un improvizator ține un monolog pornit întotdeauna de la sugestiile publicului. Propriile amintiri și gânduri vor fi apoi preluate de actori și introduse în scene de improvizație libere și fără limite de curaj!

Cum te vei simți din public? Că vrei să intri în joc și să adaugi propriile idei!

Dar dacă te înfrânezi din a face exact asta, e bine să știi că numele ciudat de ASSSSCAT tocmai asta sugerează – faptul că totul este permis! Chiar și să inventezi cuvinte!

ASSSSCAT a fost jucat și aplaudat pe tot mapamondul, iar gurile bune spun că este cel mai longeviv spectacol din istoria improvizației!

„Ne-am unit” este varianta în limba română a formatului „What Makes You You”, creat de Improvisneyland în 2016 și jucat pe scenele festivalurilor IMPRO Amsterdam și IMPROFEST – la Götegorg, Suedia.

Un moldovean, un ardelean și un oltean intră într-o ceainărie. Nu, nu este un banc, dar cu siguranță vei râde la noul spectacol românesc și original!

În 1918 s-a creat statul modern, însă locuitorii diverselor regiuni au venit cu propriile lor obiceiuri, credințe și caracteristici. Cum erau ei atunci și cum sunt astazi priviți de frații lor români?

În acest spectacol, tratăm miturile despre trăsăturile românilor din 4 regiuni istorice în mod naturist și fără adaosuri chimice – pornind doar de la sugestiile publicului.

Scenele create spontan ne dezvăluie de ce ardelenii molcomi râd la glumele cu olteni aprigi și de ce basarabenii nu fac întotdeauna horă cu moldovenii. Adică este despre ce înseamnă să fii român, de 100 de ani.

Mai multe despre FestCo 2017 și programul complet găsești aici: http://www.festco.ro/program.php