UN NOU CURS DE IMPRO PENTRU ÎNCEPĂTORI

Noi începem anul cu ce ne place şi cu ce ne face bine!

Aşadar, te invităm să descoperi câte lucruri poți face cu imaginația ta!

Pe 6 si 15 februarie dăm startul unui nou modul de inițiere în improvizație, susținut de Axel Moustache și Radu Ciobănașu.

Sunt 8 întâlniri de seară, unde te relaxezi şi te încarci cu energie după o zi obișnuită de muncă. N-ai cum să nu te simţi bine când faci ceea ce îţi place.

Îți poți alege ziua din săptămână în care vrei să vii – lunea sau miercurea și te înscrii trimițând un mail la trupa@improvisneyland.ro.

Dacă vrei să faci parte din prima grupă de cursanți, care începe în 6 februarie, este bine să știi că ne reunim în fiecare luni seara, în Lente & Șotron, pe str. Dionisie Lupu, nr. 78.

Dacă preferi serile de miercuri, ne vedem la Centrul de Artă Mora, din Bd. Regina Elisabeta, nr. 30.

Dar în orice grupă ai fi, așteaptă-te la descoperiri personale și destindere absolută!

Cum îți rezervi locul? Achitând un avans de 50 de lei (ce se scade din prima rată de 250 lei pe lună) în contul FUNDAŢIA ILEANA MUSTATZA, RO33DAFB108600093921RO01 deschis la Banca Leumi Romania, sucursala Bucuresti.

Dacă te ajută să achiți cursul prin companie, te rugăm să menționezi în email că dorești factură și trimite-ne datele fiscale.

Locurile sunt limitate, așa că e bine să te grăbești. Dacă vrei să afli mai multe despre cursuri, găsești detalii aici: https://www.improvisneyland.ro/academia-de-improvizatie/cursuri-pentru-adulti/