Lecții de imaginație prin improvizație – Micii IMPROfesioniști

Cum poți să te asiguri că vârsta imaginației nu se oprește brusc și că ea îl va transforma pe copilul tău într-un adult încrezător în forțele proprii?

Oferindu-i moduri de a-și dezvolta abilitatea de a crea lumi noi. Găsind contextul ideal în care tot ce face copilul tău să nu fie judecat de alții, descoperind activități în care greșeala nu există și totul este posibil.

Dacă încă nu ai aflat despre cursurile de improvizație pentru copii, iată scurta lor poveste:

A fost odată un actor pasionat să îi învețe pe alții să fie liberi și să învețe prin joacă. Să îi spunem Radu. Când a creat cursurile pentru Micii IMPROfesioniști și-a propus să exerseze cu cei mici vorbirea liberă, dezvoltarea creativității prin metodele teatrului clasic, să îi ajute să  elimine frici și inhibiții, dar mai ales să le activeze spontaneitatea și agilitatea mentală.

Următoarea serie a Micilor IMPROfesioniști debutează cu modulul „Intro în Impro” astfel:

  • 13 ianuarie, de la ora 15:30, “Intro in impro”, grupa de 7 – 9 anni;
  • 13 ianuarie, de la ora 10:30, “Intro in impro”, grupa de 10 – 13 ani.

Cursurile au loc în Lente din Dionisie Lupu, unde părinții se pot relaxa in timp ce copiii improvizeaza. Trainer – actorul Radu Ciobănașu.

Nu există un moment mai bun de start, decât începutul anului 2018.  un cadou inteligent de Crăciun copilului tău și oferă-i șansă  se dezvolte personal, emoțional, intelectual alături de alți copii ambițioși, veseli și proactivi la cursurile de improvizație.

Pentru înscrieri, folosește formularul de aici sau apelează 0740 243 852 (Radu).

Micii Improfesionisti

Primul modul conține 12 întâlniri pe o durată de 3 luni, urmate de o lecție deschisă cu public, la care toată familia este invitată!

Prețul unui modul este de 600 de lei (200 lei/lună).