„Totul în doi” la Festivalul de Comedie de la Galați

Monica Anastase și Axel Moustache au fost invitați să reprezinte Improvisneyland la Festivalul Național de Comedie de la Galați. În doi.

Formatul „Totul în doi” aruncă actorii dar și spectatorii într-un carusel de situații și personaje. Este un format de teatru spontan, altfel decât spectacolele de improvizație de formă scurtă, realizate în mod obișnuit. Actorii explorează teme profund umane, prin emoții puternice, într-un cadru mai teatral, mai dramatic și mereu surprinzător.

La a XXVIII-a ediție a Festivalului Național de Comedie de la Galați, spectacolul se joacă luni, 7 noiembrie, de la ora 20.00, la Teatrul Dramatic “Fani Tardini”.

„Totul în doi” a fost jucat pe scena Teatrului Național București în cadrul !MPRO – Festivalul Național de Improvizație 2015, apoi a fost invitat la TILT – Festivalul Internațional de Improvizație 2015, la Tallin, Estonia. Din 2016 are câteva reprezentații la Godot Cafe-Teatru, iar în luna mai a participat la FestCO – Festivalul Comediei Românești, ediția XIV-a.

În 2017, spectacolul este invitat și la Impro Amsterdam, în Olanda. Iar Monica și Axel nu vor fi doar actori, ci și traineri pentru improvizatori internaționali.

Mai multe, pe www.totulindoi.ro