Un nou curs de impro pentru începători

Toamna îți faci prieteni noi și descoperi câte lucruri poți face cu imaginația ta! Din 17 si 18 octombrie începe un nou modul de inițiere în improvizație, susținut de Monica Anastase și Mădălin Mandin.

Află tot ce vrei să știi despre curs, sunând la 0721 376 712 (Monica).

Sunt 8 întâlniri de seară, la care vii după o zi obișnuită de muncă și pleci cu mintea complet relaxată și personalitatea revigorată.
Locul desfăşurării este Galeria de artă MORA, bd. Regina Elisabeta nr. 30.

Îți poți alege ziua din săptămână în care vrei să vii – lunea sau marțea, între orele 20.00 – 22.00 și te înscrii trimițând un mail la trupa@improvisneyland.ro. Cum îți rezervi locul? Achitând un avans de 50 de lei (ce se scade din prima rată de 250 lei pe lună) în contul Asociatiei Tam-Tam, RO64 RZBR 0000 0600 0967 4797 deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Iancului.

Dacă te ajută să achiți cursul prin companie, te rugăm să menționezi în email că dorești factură și trimite-ne datele fiscale.

Locurile sunt limitate, așa că e bine să te grăbești. Dacă vrei să afli mai multe despre cursuri, găsești detalii aici: https://www.improvisneyland.ro/academia-de-improvizatie/cursuri-pentru-adulti/