Scene Din Viaţa Irinei Sârbu – bucurești.24.fun.ro

Improvisneyland și Godot Cafe-Teatru prezintă o premieră în teatrul de improvizație: un spectacol cu actori profesioniști, fără scenariu, replici scrise, decor sau costume, ci cu mult umor, povești reale și reconstituiri amuzante, îmbinat cu un concert de jazz marca Irina Sârbu Band.

Trupa de actori profesioniști Improvisneyland semnează un format inedit de spectacol de teatru spontan, prezentat pentru prima oară în România, în care actrița și solista de jazz îți retrăiește cele mai interesante momente din copilărie, adolescență și maturitate.

După un show de improvizație, centrat pe viața personală, Irina Sârbu susține un concert de jazz live.

Improvisneyland este cea mai longevivă trupă de improvizație, în aceeași formulă din 2008. Trupa s-a format la inițiativa actorului Axel Moustache și a păstrat de-a lungul timpului componența inițială: Axel Moustache, Andreea Samson, Madalin Mandin, Monica Anastase, Pavel Barsan, Radu Ciobanasu și Rozana Radu.

CONCERT: Irina Sârbu Band

Cu: Irina Sârbu (voce), Puiu Pascu (pian), Ciprian Parghel (contrabas), Tudor Parghel (tobe)

“Irina Sârbu este una din cele mai delectante oferte naţionale ale domeniului”  apreciază criticul muzical Daniela Caraman.

Irina Sarbu si Improvisneyland

Proiectul Irina Sârbu & Puiu Pascu Trio este unul de succes confirmat până acum în foarte multe concerte. Repertoriul este alcătuit din piese cunoscute de gen – jazz, samba, bossa nova, tango argentinian, muzică românească interbelică, muzică franceză. Originală este însă interpretarea care, de la o apariţie la alta, este din ce în ce mai spectaculoasă prin expresivitate, improvizaţie, imaginaţie, demonstraţie de virtuozitate, tehnică solo şi de grup. Jocul relaţiilor dintre voce şi instrumente este de fiecare dată altul astfel încât fiecare concert are statut de unicat.

Temperamentul exploziv şi plăcerea de a cânta împreună fac din fiecare piesă, un foc de artificii din ce în ce mai strălucitor!

Vezi articolul original aici: 

http://bucuresti.24fun.ro/evenimente/spectacole/scene-din-viata-irinei-sarbu/