7 ani de vis – Spectacol aniversar – sapteseri.ro

Improvisneyland, una dintre cele mai longevive trupe de actori de improvizație din România, împlinește 7 ani în formula bine-cunoscută de 7 improvizatori și sărbătorește printr-un show inovator. Spectacolul va avea loc pe 28 iunie, ora 19.00, în Music Club.

Cea mai amplă provocare este formatul special propus de Improvisneyland: „Scene din viața lui Dan Teodorescu.” Acesta presupune momente de improvizație bazate pe discuții deschise cu solistul trupei Taxi, prin care actorii reconstituie, fără nicio repetiție, momente deosebite din viața sa. Vom vedea astfel cum a fost primul sărut, prima bătaie, cea mai cruntă beție, sau ce altă carieră ar fi putut avea Dan, dacă nu se lansa în muzică. Toate aceste povești vor fi redate prin cântece improvizate, discursuri, scene cu stiluri și orice îi inspiră pe actori pe moment.

7 ani de vis

O altă inovație în cadrul spectacolului este formatul „M-am îndrăgostit pe net”, o premieră românească semnată Improvisneyland. Show-ul este bazat pe aplicația de dating Tinder și invită spectatorii să aleagă dintr-o serie de profiluri feminine și masculine, iar actorii să improvizeze o posibilă relație a celor doi.

Iar cum spectacolul aniversar al celor 7 ani este sărbătorit în primul rând alături de comunitatea fanilor Improvisneyland, invitați speciali vor fi și foști cursanți care și-au format propriile trupe de improvizație.

Urban Impro are deja 4 ani de activitate și susține spectacole în cluburi și pub-uri din București, fiind cunoscuți pentru show-urile de TeatruSport pe care le organizează.
Marțienii (The Tuesday People), trupa proaspăt înființată la început de 2015, joacă numai pentru cauze caritabile, folosind bucuria improvizației pentru a aduce zâmbete pe chipurile celor din jur.

Vezi articolul original aici:

http://www.sapteseri.ro/evenimente/eveniment/improvisneyland-7-ani-de-vis-spectacol-aniversar