Cum să (nu) fii pregătit – Dilema Veche

„Noi nu avem nimic pregătit dinainte, nu există scenariu, decor, nu avem replici învăţate sau regie, totul ia naştere aici, acum, cu ajutorul vostru.

Vom cere de la voi fel şi fel de sugestii: titluri de poveşti nescrise pînă acum, relaţii între personaje, spaţii în care se desfăşoară scenele, meserii pe care v-aţi dorit să le practicaţi, dar nu v-au lăsat părinţii… Va trebui să fiţi originali şi să mergeţi pe primul impuls. Promitem că la fel vom încerca şi noi!“

Astfel începe fiecare spectacol Improvisneyland. Acum să „improvizăm“ o prezentare… Cine sînteţi voi şi de ce sînteţi şapte?

Monica Anastase: Axel Moustache este cel care a avut iniţiativa de a forma trupa Improvisneyland, este actor profesionist – ca noi toţi – şi a terminat actoria la UNATC la clasa lui Adrian Pintea. Joacă la Teatrul Naţional şi e cam slab fizic pentru gustul meu, dar oricum nu contează, pentru că e căsătorit şi are şi o fetiţă.(rîde)
Radu Ciobănaşu: Lasă-mă să completez eu… el e „slab la stat, dar mare la sfat“. A dovedit-o pentru mine în cei cinci ani de existenţă a trupei, prin felul în care a reuşit să ne ţină uniţi, fără să ne certăm…
Trupa Improvisneyland
Vezi articolul original aici: