9 ne place împreună – IMPRO SHOW aniversar

Se anunță cea mai lungă petrecere improvizată în aer liber, pusă la cale de cea mai longevivă trupă de improvizație în aceeași formulă! Improvisneyland te invită sâmbătă, pe 10 iunie, de la ora două la aniversarea cu numărul nouă!

Va fi o zi cu jocuri în aer liber, în poiana de la Roaba de cultură, din parcul Herăstrău, unde ne strângem și mici și mari și ucenici și tineri vlăstari. Toți prietenii din comunitatea Improvisneyland, absolvenți ai Academiei de Improvizație, improvizatori în trupe consacrate și amatori de râsete inteligente vor fi acolo! Intrarea este liberă, poți veni oricând, dar nu vei mai vrea să pleci!

14.00 – primim invitati, socializăm și ne jucăm
16.00 – 16.30 – impro show Micii IMPROfesioniști (primul spectacol susținut de improvizatori copii)
16:30 – 17:00 – impro momente – Academia de Improvizație (Improvisneyland prezintă cursanții și absolvenții cursurilor de improvizație)
18.00 – 19.00 – impro show Improvisneyland și Asociații (mix de improvizatori între Improvisneyland, Urban Impro, Martienii, Trupa ALL IN și Trupa FunKey.

20.00 – 21.00 – spectacol Improvisneyland
21.00 -22.00 – Jam Session – adevăr și provocare cu invitați speciali – Adrian Nour și Irina Sârbu.

Nu poți tu râde cât pot ei improviza!

Și pentru că acest mare spectacol de improvizație face bine la imaginație, avem și cadouri în ton cu aniversarea.

Prietenii de la Mindblower ne sunt alături și anul acesta și ne aduc niște cadouri ieșite din minți, pentru curajoșii spectatori și participanți de toate vârstele. Până acum au făcut fericiți peste 13.000 de clienți și au primit premiul I pentru cel mai bun magazin online de cadouri, în 2016. Vino cu idei trăsnite și poți câștiga și tu! Iar pentru prietenii tăi, poți găsi mai multe idei de cadouri la www.mindblower.ro

Iar ca să ne delectăm și alte simțuri, prietenii de la Leonidas Universitate, ne aduc delicii pentru Micii IMPROfesioniști.

Leonidas Universitate este prima ciocolaterie Leonidas din România, deschisă în 2001 de către Jolyon M’Bei și ne bucuram să ne fie alături la aniversarea celor 9 ani Improvisneyland. Leonidas înseamnă calitate, prospețime, generozitate și tradiție de peste 100 de ani, fiind un singur laborator unde se respectă un singur rețetar. Produsele din România sunt aduse direct din Belgia, sunt mereu proaspete și nu stau în magazin mai mult de două săptămâni. Hai și tu să încerci praline, figurine de ciocolată, înghețată și alte bunătăți pe strada Doamnei, nr. 27, zona Universitate sau online pe www.leonidas-online.ro.