Improv Business

Când Mădălina Vîntu a devenit cursant Improvisneyland, a început să se contureze o frumoasă idee: aceea că oamenii din mediul de afaceri au nevoie să se joace mai mult și să să aplice învățătura din joc în activitatea lor zilnică. Și în plus, să își reamintească despre cum să își acceseze propriile resurse pentru a deveni mai buni în ceea ce fac.

Mădălina Vîntu și-a convins colegii de la Arthur Hunt și apoi pe actorii Improvisenyland să realizeze împreună proiecte care să utilizeze abordarea Improv Business, adică instrumentele teatrului de improvizație, experiența de business și perspicacitatea psihologică. Improv Business este o metodă care te sprijină în (re)descoperirea propriilor resurse creative, de spontaneitate și rezolvare a problemelor, într-un mod inedit, profund, plin de energie, sigur și antrenant.

Această echipă mixtă de actori – consultanți a realizat 15 proiecte personalizate pentru 14 clienți diferiți din domenii precum Marketing, FMCG, Telecom, IT, Turism, Financiar–Bancar și acum propune un prim curs deschis: IMPROV BUSINESS ACADEMY.

Este vorba despre un program adresat managerilor care vor să se dezvolte individual, să dezvolte oamenii din jurul lor și afacerea în care activează, formând grupe de participanți diferiți, exersând acceptarea, modalități de a duce povestea mai departe într-un mod colaborativ, cum se trăiește în prezent, luarea deciziilor fără opreliști și curajul de a greși.

Cine sunt profesioniștii care transformă mentalități, atitudini și așteptări? Actori profesioniști cu experiență în cursuri de dezvoltare personală și consultanți seniori: http://improvbusiness.ro/#echipa

Înscrierile în programele deschise sau ideile despre programele personalizate realizate până acum pot fi accesate prin website-ul dedicat: http://improvbusiness.ro/

logo-improv-business            fb-art