Academia de Improvizație

Începe cu un „da” și vezi unde te duce. Așa poți reacționa la ideea de a participa la cursuri de improvizație pentru amatori. Este o joacă, pentru oricine, indiferent de ce talente ascunde, ce pregătire, statut social sau vârstă are. Dar este o joacă pentru dezvoltare personală.

Următorul curs de inițiere în improvizație pentru adulti începe pe 18 și 20 septembrie. Înscrierile au început, iar detalii găsești aici.

Dacă ești părinte și vrei să înscrii copilul la noul curs de improvizație pentru copii, acesta începe din 7 Octombrie, în Lente, pe str. Dionisie Lupu, nr. 78.

Înscrie-te în formularul de mai jos, sau contactează-l pe Radu Ciobănașu, la 0740 243 852. Mai multe detalii în articolul de aici.

Imediat ce primim un semn de la tine, te vom contacta!

La cursuri experimentezi exerciții de improvizație, predate de actori profesioniști, cu experiență în training de peste 6 ani. Metodele sunt preluate de la părinții improvizației – Viola Spolin și Keith Johnstone, iar rezultatele se simt, se trăiesc, se descoperă de fiecare în parte.

Cursuri pentru Adulți

Cursuri pentru Adulți

În fiecare curs aplici anumite principii, care transformă relația cu sinele și cu persoanele din jur. Ca să înțelegi propunerea, iată doar trei dintre ele: Acceptă și du mai departe – este despre toleranță, deschiderea spre ideile și propunerile ce...
Cursuri pentru copii

Cursuri pentru copii

Din 2016, Improvisneyland a mai semnat o premieră: cursurile de dezvoltare personală pentru copii, cu vârste cuprinse între 7 - 9 ani, sau 10 - 14 ani.
Cursuri pentru companii

Cursuri pentru companii

Cine a spus că nu poți să te joci și la birou? Imaginează-ți cum ar fi să-i dai replica unui coleg în fața căruia nu ai curaj să reacționezi, sau să îți schimbi statutul în anumite situații limită! Prin tehnici de improvizație capeți curaj, câștigi încredere în sine și devii mai creativ!
ImproVacanța

ImproVacanța

Improvisneyland a inițiat prima tabără de improvizație din România. Ediția I a debutat în august 2015, într-un loc pregătit special de natură pentru artă, iar acum, fenomenul, unic în comunitatea de improvizatori, a devenit tradiție.
Improv Business

Improv Business

Când Mădălina Vîntu  a devenit cursant Improvisneyland, a început să se contureze o frumoasă idee: aceea că oamenii din mediul de afaceri au nevoie să se joace mai mult și să să aplice învățătura din joc în activitatea lor zilnică. Și în plus, să își reamintească despre cum să își acceseze propriile resurse pentru a deveni mai buni în ceea ce fac.

Înscrie-te

Tip Curs*

Nume*

Email*

Subiect

Mesaj

Când simți că totul e pustiu.... improvizează-te!

NOUTATI DIN ACADEMIE

Lectie deschisa – Curajul se invata

Lume, luuume! Cei 4 muschetari, cu varste cuprinse intre 10-13 ani va vor demonstra sambata printr-un show de improvizatie cum „CURAJUL SE INVATA”. Au prins ritmul si miscarea de la cei doi antrenori ai lor, Radu Ciobanasu si Mandin Mădălin.... Vezi mai mult →

laborator improvizatie

Jucăm ca să donăm

O nouă serie a laboratoarelor “Grammelot” trage cu succes cortina după cele patru ședințe de improvizație în cele mai ciudate limbi străine chiar și pentru lingviști. Vezi mai mult →

Arhiva “ACADEMIA”