Lecții de imaginație prin improvizație – Micii IMPROfesioniști

Cum poți să te asiguri că vârsta imaginației nu se oprește brusc și că ea îl va transforma pe copilul tău într-un adult încrezător în forțele proprii?

Oferindu-i moduri de a-și dezvolta abilitatea de a crea lumi noi. Găsind contextul ideal în care tot ce face copilul tău să nu fie judecat de alții, descoperind activități în care greșeala nu există și totul este posibil.

Dacă încă nu ai aflat despre cursurile de improvizație pentru copii, iată scurta lor poveste:

A fost odată un actor pasionat să îi învețe pe alții să fie liberi și să învețe prin joacă. Să îi spunem Radu. Când a creat cursurile pentru Micii IMPROfesioniști și-a propus să exerseze cu cei mici vorbirea liberă, dezvoltarea creativității prin metodele teatrului clasic, să îi ajute să  elimine frici și inhibiții, dar mai ales să le activeze spontaneitatea și agilitatea mentală.

Un an mai târziu, Radu a descoperit că Tea „impropictează” și are propriul blog în care scrie despre experiențe pe un ton literar și personal, Patrick, pasionat de actorie, a  performat pe scenă în spectacole, alături de actori profesioniști, iar Laura menține un vlog cu mult umor și autenticitate.

Următoarea serie a Micilor IMPROfesioniști debutează cu modulul „Intro în Impro” astfel:

  • 14 ianuarie, de la ora 16.00 – deschidem cursurile pentru copiii cu vârste între 7 și 9 ani
  • 15 ianuarie, de la ora 14.00 – pornim cursurile pentru copiii cu vârsta între 10 și 13 ani.

Cursurile au loc în Ceainăria ARTea, unde părinții se pot relaxa la un ceai cu artă. Trainer – actorul Radu Ciobănașu. Pentru înscrieri, folosește formularul de aici sau apelează 0740 243 852 (Radu).

Micii Improfesionisti

Primul modul conține 12 întâlniri pe o durată de 3 luni, urmate de o lecție deschisă cu public, la care toată familia este invitată!

Prețul unui modul este de 540 de lei (180 lei/lună).

Iată unde trebuie să ajungi: